HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Koji kurac oduzimanje boda, ako je i Laki vidio rezultat? Ja sam juče bio u putu, pa tek sad vidio šta piše. Kakve pizde, oduzimanje boda? Jedete govna mnogo. Čestitek mojim saigračima. Jebli ste im sve. Pičke im otpale...

2. Дибе, да си гледао текму, не би прича о то...мадафака намерно дао 4 аутог гола, могли смо да вас одеремо

3. realno mogli ste kurac. vodili smo 3-1 posle skoro 2 minuta i tek je onda on ispizdio.

4. Dobro guslare, ne uzdizi se tolko, video si smo se igrali na vasoj polovini, mene mrzelo da branim

5. Nemoj ti da zajebavaš guslara, znaš?

6. Ххахаах извини хулигане

7. sad mi je nestalo struje dok sam igrao haks, pa mi je palo na pamet sta ako se to nekom desi u sred ligaskog meca??

8. pa pretpostavio sam, ali nije fora.... mozda da se utakmica nastavi bez tog lika normalno? zamisli jebote vodis 2-0 i nekih 20tak sekundi pred kraj nestane struja i ti nestanes sa terena, i jbg izgubio si mec. ne valja....

a isto, mada to je neko vec pominjao, sta ako pukne host u sred meca? ponavlja se jel? ili se nastavlja?

9. Kod mene neki dan sasjekli kabl za telefon i čitav grad nije imao telefon i net. Zamisli da su me sasjekli dok igram haks, pa jebao bih nekome mamu samo tako.

10. hahah a sto me jebes!?! picko :D

11. Хоће то кад живите на селу :Р

12. hahahha a samo sam to cekao :D

ja ozbiljno pitam ljudi!

13. Šta se opterećuješ time uopšte :) ne sanjaj više taj hax sedplase, jbm mu sisu :)

14. hahahha :D ma samo mi palo na pamet, prije kad me izbacilo dok smo igrali, pa pitam....

15. Било је говора о томе.Исто тако можеш и намерно да изађеш ако ти не одговара резултат , разне манипулације могу с тим да се изведу.
    У том случају иде службени.Јебига ,ако си толики баксуз да те у 3 минута стрефи прекид , мислим .......виша сила је то , очигледно :))

16. senka smarac opet pobrisao svoje postove -.-

pa palo mi na pamet da bi neki (khm khm) izlazili namjerno kad rezultat ne odgovara, zato rekoh da bi mozda bilo vise fer da se nastavi igra, normalno 2 na 1 pa sta bude...

a ako pukne host sta ide?

17. Ма не , нема смисла да неко пумпа гол разлику на тај начин , опет један вид манипулације ......

a ako pukne host sta ide?

Е јебему матер не знам , то није било довођено у питање до сад ....... :))

дајте предлоге шта да се ради у случају да пукне хост?

Ја би онако , казнене за оба тима па нек иде живот!А шансе за то су реално врло ,врло мале .....ако се то деси ,онда јебига , изгледа да вас Бог баш нешто и не воле :))

18. Било је говора о томе.Исто тако можеш и намерно да изађеш ако ти не одговара резултат , разне манипулације могу с тим да се изведу.
    У том случају иде службени.Јебига ,ако си толики баксуз да те у 3 минута стрефи прекид , мислим .......виша сила је то , очигледно :))

И да допуним :

Ако је резултат већи од службеног резултата у корист тима који је имао предост у тренутку изласка једног од играча противничког тима , тај резултат ће бити уважен.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.