HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Ја би онако , казнене за оба тима па нек иде живот!

hahaha a sta bi drugo xD

sta znam, da se nastavi mec, tipa ako je ostalo 36 sekundi do kraja i ako je bilo 2-1 da se odigra nova utakmica i cim sat otkuca 37. sekundu da se prekine.
    neko ce mozda da predlozi totalno ponavljanje utakmice ali opet moze da se manipulise, ako hostuje neko od igraca, pa njegov tim gubi on jednostavno ugasi i posle igraju opet...
    znaci ili nastavak ili ko sto ti kazes kazneni lolo

2. Веруј ми , то је најбоље решење за такве мутне ситуације које се дешавају једном у 500 утакмица ...... плус што си многима сада дао идеје овим својим питањима ......:)) ал сасечене су у корену ....

3. Без љутње, али смешно ми је кад видим да већ сад причате о завршетку сезоне и како ће то изгледати на крају. Па јел Сношај био последњи после трећег кола прошле сезоне и завршио на дргом месту ? :)
    Немојте се свађати због глупости. Џанки немој да лупеташ да сте могли да их одерете.
    Зашто онда нисте ? Желели сте да прођете без бодова ? Чудна нека тактика.
    Не потцењујте слабије тимове, јер ће вас баш они зауставити када их отпишете на фазон: ''Ма њих ћемо лако''. Верујте ми, знам из искуства :)

Лаки, дакле заказали смо у 20:00. Ја ћу бити ту, само нисам сигуран да ли ћу моћи да чекам 1:15х после тога. Знам да то вама одговара, јер у том случају добијате службеним, али буди фер играч и скупи тим у 20:00 да одиграмо то :)

4. Ја сам одувек фер био :) , него нисмо ми баш заказали у 20:00 него да Кузман може да игра ПОСЛЕ 20:00 , јер тада му се завршавају предавања , али одмах када дође , играмо ,нема да бринеш .........

5. Договорено :)

6. Немојте се свађати због глупости. Џанки немој да лупеташ да сте могли да их одерете.

А ти си гледао утакмицу на бе деведес два?

7. бе деведес два

ПОЛИЦИЈСКА ЕМИСИЈА, ЛАГАЋЕ ВАС ТОГ ЧЕТВРТКА, БРАНКИЦА КУРВЕТИНА!!!

8. А ти си гледао утакмицу на бе деведес два?

Jok, kupili ste Kit-Ket kamermanu, pa je brat napravio pauzu i odložio kameru...

9. А ти си гледао утакмицу на бе деведес два?

dovoljno je bilo da na teletekstu vidi rezultat....

10. Серете мноо, нисте ни гледали арчери лаг

Под 1. судија је свирао старт на лопту, и пенал за гуслара, и он је дао гол, а онда свирао слободњак са 10 цм од гола и ту смо примили гол...а онда је џими џамп ускочио у сред гол шансе за нас, и све оде у курац..

и онда је мрмот...

11. AJDE KUZMANE U SOBU!

12. sori za dabl post ali d rum iz ful...

13. Обилић - Пропали Сношај 0:2

Лупус 2г.

14. Обилић пропао ко мудо кроз поцепане гаће, значи драћемо их следеће коло

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.