HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. oke, nista onda odoh ja da spavam. pa igramo sutra

2. Mogu i ja sutra poslije 8.

3. Ксела ја ти рекох да је Дуле ту а ти не верујеш

4. Tu sam,mozemo da odigramo.

5. Ја стварно не знам како да одиграмо следећу првенствену , дал да играју Србин и Кузмо , Србин и ја , Кузмо и ја .....Арчере реално можемо да добијемо , и нисмо изгубили од њих у прошлом ....шта кажете саиграчи?

6. Мислим да треба да се нађемо на хаксу и одиграмо неки припремни меч, и ко се најбоље покаже он игра

7. Nađite se i kombinujte, koja postava se pokaže najbolje ona nek igra protiv fegeta.

8. imam predlog.
    da posle svakog kola biramo najljepsi gol :D i na kraju mozda gol sezone

9. meni je svejedno ali ako igram ja moracu pred mec da se zagrejem a ne kao prosli put cim sam stigao kuci me savatali nisam znao gde sam

10. Ајде да се нађемо сво троје па да комбинујемо мало.Србине ако си ту јави се .......... ја могу за сат ,морам да једем сад....

11. ја могу за сат ,морам да једем сад

Човече па колико ти једеш? :)
    Компаунде, ја сам ту до 5 сати па вечерас од 12... Ако вам не одговара онда ћемо играти сутра...

12. То је антологијско дело , пионир троловања :))

13. Компаунде, ја сам ту до 5 сати па вечерас од 12... Ако вам не одговара онда ћемо играти сутра...

Meni odgovara, ne znam za Remea.

14. Послао сам Бонду ПВТ, чек да ми одговори па ћемо видети...

15. Арчере реално можемо да добијемо

PF HAHAAHAAHAAHAHHAHAHAAH

16. Realno mozete da budete srecni ako nam date gol uopste...ili izvucete X...a i videcete...

kad igramo?

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.