Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
ksela mi cemo veceras biti tu, vjerovatno oko pola 10, 10, pa na dalje, pa javi ako se uklopis.. Ili javi kad se cujes sa nekim pa da vidimo
imam predlog.
da posle svakog kola biramo najljepsi gol :D i na kraju mozda gol sezone
E ovo je realno sasvim kul predlog. Proradio BERANAC :) šta vi mislite o tom predlogu? Mislim, trebaće ne tako velika ali opet organizacija oko toga,mislim da bi mogao svako, ko misli da mu je gol bio stvarno kul da prijavi ovde, naravno uz partiju završenog meča, pa da to pogledamo i tako to. S'tim što moramo biti objektivni, verujem da će svako biti toliko srećan što je dao gol da će mu biti najlepši na celom svetu jebote, ali ono, OBJEKTIVNOST :)
Ајде , ја сам од сад па на даље ту , могу кад иштете , једино Кузман и Србин не знам кад могу , и ко ће уопште од нас играти ....
evo ja sam tu...
ali ići ću sad da jedem pa ajde neka bude od 8 da igramo, ako može?
Lageri ,
Ova moja dvojca nisu sigurni da mogu veceras , ali posto cujem da mozete , budite u pripravnosti :)
od 8 bi trebalo da smo sva 4 tu, pa vidjecemo
Do'ro bre, što me svi kulirate za onaj predlog gore, ili toliko nemate nikakvo mišljenje ? :)) nije što je moj timejt predložio, stvarno ok predlog, žimi sve. :)
Na Stend Baj sam.
mrze nas brate jer smo iz LAGA!!!! :D
Ма важи ,ево нека иницијатори предлога , Седплас и Анкор воде избор за нај гол , ми остали ћемо да гласамо , осмислите систем , да ли ће да се гласа само за један гол , или више па бодови ,3,2,1 и тако то ....... на , ајде сад :))
Pa lepo ...
Haha, znao sam, jebiga u dupe. Dogovor kuću gradi, L@ki :))
Ali NEKA, ako je TAKVA situacija, SEDPLAS i JA ćemo DA SE ! dogovorimo već šta i kako u vezi toga :P
hahahha uvalismo se u govna :D al nema veze.
ja sam kontao da svi glasaju za JEDAN gol u svakom kolu i da onda biramo najljepsi gol kola (po broju glasova jelte) a na kraju sezone od tih golova izaberemo jedan, najbolji....
Pa cenim da bi najbolji igrač bio onaj sa najviše golova, a eventualno, pored toga, da bi bilo u skladu sa tim što ti kažeš, da izmislimo izbor za MVP-a lige. Dakle lik koji je čuvao gol dok su svi ostali srljali da daju golove, i lik koji je dodavao najperverznije asistencije iz kojih su postizani golovi, tipa. A to za najbolji tim i najbolju 4orku je sve jasno i ok, sviđa mi se.
ma senka dao predlog jer ocekuje da ce on biti izabran za najboljeg igraca.
a najbolji tim ce da bude: Iz senke, Iz senke, Iz senke, Iz senke.
Mikicu picko :D
salim se, dobar je i taj predlog, moglo bi lako da se izvede....
Mnogo serete vi iz LAG-a. Vidi se da ste iz moje ekipe.
Chavez je tu . Mozemo igrati , on ce da hostuje posto jaceg nema . Recite u kojoj postavi izlazite samo .
ee kul, pa ne znamo jos, zavisi od pinga, ajd dajte link pa ce da vidimo
kod mene je navijački nastrojen ping, ide gore dole. Ako hoćete da sačekate pola sata, 40 min, mogu ja u ovu kafanu kod mene, tu je brz net.
Evo ja!
"Sad il' nikad !"