HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Ајд' овај, залуде ме овај Шокер, па ако изађем из депресије због Реала до сутра, чекамо противнике око пола 9... Бићемо благи.

2. To bre ! Laki ne daj im ! Oćemo fajt ! Hihihi za 9. kolo ću da spremim kokice .

3. I neka znaju sviiiiii, šta raditeeeee viiiiiii, igrače kradeteeeee vi steeeee lagovciiiii obraz nemateeee. Napred Kompauuuuuuuuund!

4. Ajmo bre ! Navijači , baklje , ludila !

5. Реме , опуштено , куп се ионако игра на полусезони или после ње , тако да у следећем прелазном року , на полусезони , доведите кога хоћете.Сад је готово...

6. laki ima tigrovo oko :)

7. Što se tiče sutrašnje utakmice protiv Drvoseča odlučio sam da učinim jedan, mogu reći hrabar potez i na teren izvedem Krajišnike i samo Krajišnike, pošto su mi muda u procepu i besna rulja (Džanki i njegovi kladioničari i treći golman Grenobla) hoće da me svrgne. :)

8. Hvala Milose, nadam se da ces moci od polusezone da zaigras :D

9. Крајишници , долазим по титулу .....

Долазимо и ми :)

10. Звездале, ајде дајте неко оквирно време када би могли , пошто ја могу углавном преко целог дана од сад , а и један мој саиграч , тако да , дајте неку одредницу па да пробамо да уговоримо време.

11. Ja mogu od sada pa do 20 30.. :D

12. Добро а овај са ким ћеш да играш?

13. Poslao sam PP i Mikicu i Grimiznom,dok odgovore..

14. xela, veceras nisam slobodan u devet, tako da na mene ne racunaj!

15. Arčeri , pola 9 ... Ako se ne pojavite ... ODE KUĆA !

16. I
    KRAJIŠNICI : LAG
    Propali Snošaj : Elementi
    Arčeri : Nimitz
    Obilić : Zvezdale
    Kompaund : Wihnehwotumepro

17. Kompaund možete li danas oko 8 da igramo meč?

18. I Sanšajne, pogledaj PVT!

19. Ево да анализирам мало парове .....

KRAJIŠNICI : LAG / Шампионски тим дочекује последњепласирани тим из прочог првенства.Иако су лагери довели једно појачање и утврдили своју поставу , мислим да немају шанси.По мени би квота овде била 1.20 на победу Крајишника.
    Propali Snošaj : Elementi /Не верујем да ће се окупити елементи.Традиција се наставља.
    Arčeri : Nimitz / Имам неки осећај да ће Нимиц победити.
    Obilić : Zvezdale / па сад :))
    Kompaund : Wihnehwotumepro / Мало голова. Од 0-2.Кладионичарски 1Х јер мислим да Компаун не може да изгуби овај меч.

20. Aj' i ja malo da pametujem :P

KRAJIŠNICI : LAG / Шампионски тим дочекује последњепласирани тим из прочог првенства.Иако су лагери довели једно појачање и утврдили своју поставу , мислим да немају шанси.По мени би квота овде била 1.20 на победу Крајишника.

Ovako, gledajući prošlu ligu Lag nema šanse, ali sada je druga priča, čak su doveli i Anchora koga niko nije mogao da pobedi ranije, e sad, da li je ostao u formi ili ne, to je pitanje. :) Po utiscima sa prošle lige očekujem 5+ i pobedu Krajišnika, ali sve je moguće.
    Dalje...

Propali Snošaj : Elementi /Не верујем да ће се окупити елементи.Традиција се наставља.

Laka pobeda Snošaja, da li će biti službenim ili ne, to neću govoriti, jer sam ja okupio Elemente kako-tako.

Da igra Chavez složio bih se s tobom, ali budući da mu je danas rođendan, Srećan rođendan Čaveze, ali ne verujem da će Nimic pobediti Arčere, mislim da će biti X.

Ukoliko se okupe Stele i Senka lagana pobeda Zvezdalea jer Laki nije stigao da se uigra sa Kuzmanom ili Pekijem.

Kompaund : Wihnehwotumepro / Мало голова. Од 0-2.Кладионичарски 1Х јер мислим да Компаун не може да изгуби овај меч.

Voleo bih jedno 26+ razlike za Vune, ali jbg, Kompaund je čvrsta ekipa, ali i dalje sam optimista jer Jabu nije igrao još od kraja lige nešto puno.

Rekli o sajtu

Did you mean Vukajlija?

Google · 17. April 2015.