Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.
Politika · 31. Januar 2011.
Ајд' овај, залуде ме овај Шокер, па ако изађем из депресије због Реала до сутра, чекамо противнике око пола 9... Бићемо благи.
To bre ! Laki ne daj im ! Oćemo fajt ! Hihihi za 9. kolo ću da spremim kokice .
I neka znaju sviiiiii, šta raditeeeee viiiiiii, igrače kradeteeeee vi steeeee lagovciiiii obraz nemateeee. Napred Kompauuuuuuuuund!
Ajmo bre ! Navijači , baklje , ludila !
Реме , опуштено , куп се ионако игра на полусезони или после ње , тако да у следећем прелазном року , на полусезони , доведите кога хоћете.Сад је готово...
laki ima tigrovo oko :)
Što se tiče sutrašnje utakmice protiv Drvoseča odlučio sam da učinim jedan, mogu reći hrabar potez i na teren izvedem Krajišnike i samo Krajišnike, pošto su mi muda u procepu i besna rulja (Džanki i njegovi kladioničari i treći golman Grenobla) hoće da me svrgne. :)
Hvala Milose, nadam se da ces moci od polusezone da zaigras :D
Долазимо и ми :)
Звездале, ајде дајте неко оквирно време када би могли , пошто ја могу углавном преко целог дана од сад , а и један мој саиграч , тако да , дајте неку одредницу па да пробамо да уговоримо време.
Ja mogu od sada pa do 20 30.. :D
Добро а овај са ким ћеш да играш?
Poslao sam PP i Mikicu i Grimiznom,dok odgovore..
xela, veceras nisam slobodan u devet, tako da na mene ne racunaj!
Arčeri , pola 9 ... Ako se ne pojavite ... ODE KUĆA !
KRAJIŠNICI : LAG
Propali Snošaj : Elementi
Arčeri : Nimitz
Obilić : Zvezdale
Kompaund : Wihnehwotumepro
Kompaund možete li danas oko 8 da igramo meč?
I Sanšajne, pogledaj PVT!
Ево да анализирам мало парове .....
KRAJIŠNICI : LAG / Шампионски тим дочекује последњепласирани тим из прочог првенства.Иако су лагери довели једно појачање и утврдили своју поставу , мислим да немају шанси.По мени би квота овде била 1.20 на победу Крајишника.
Propali Snošaj : Elementi /Не верујем да ће се окупити елементи.Традиција се наставља.
Arčeri : Nimitz / Имам неки осећај да ће Нимиц победити.
Obilić : Zvezdale / па сад :))
Kompaund : Wihnehwotumepro / Мало голова. Од 0-2.Кладионичарски 1Х јер мислим да Компаун не може да изгуби овај меч.
Aj' i ja malo da pametujem :P
Ovako, gledajući prošlu ligu Lag nema šanse, ali sada je druga priča, čak su doveli i Anchora koga niko nije mogao da pobedi ranije, e sad, da li je ostao u formi ili ne, to je pitanje. :) Po utiscima sa prošle lige očekujem 5+ i pobedu Krajišnika, ali sve je moguće.
Dalje...
Laka pobeda Snošaja, da li će biti službenim ili ne, to neću govoriti, jer sam ja okupio Elemente kako-tako.
Da igra Chavez složio bih se s tobom, ali budući da mu je danas rođendan, Srećan rođendan Čaveze, ali ne verujem da će Nimic pobediti Arčere, mislim da će biti X.
Ukoliko se okupe Stele i Senka lagana pobeda Zvezdalea jer Laki nije stigao da se uigra sa Kuzmanom ili Pekijem.
Voleo bih jedno 26+ razlike za Vune, ali jbg, Kompaund je čvrsta ekipa, ali i dalje sam optimista jer Jabu nije igrao još od kraja lige nešto puno.