Samo bih želeo nešto da dodam na temu transfera En_Dottera, Duba i Ankora.
Dakle, Šerpas je greškom pozvao En_Dottera da igra za Lag, jer nije znao da je on već igrač Kompaunda. Kada je to shvatio, poništio je transfer.
Za to vreme smo Reme i ja odlučili da angažujemo Duba, pošto ga Reme poznaje. Dub je pristao da igra za Kompaund pošto je mislio da se Lag raspao, a kada je shvatio da Lag i dalje postoji, odlučio je da će i dalje igrati za Lag.
I, da bi ispao pravi sportista, predložio je Remeu da Ankor dođe u Kompaund, ali pre toga se nije konsultovao sa Šerpasom, niti sa Ankorom.
Ja nisam učestvovao u nikakvim dogovorima, osim što sam podsetio En_Dottera za koga igra.
Stvari su se bespotrebno zakomplikovale, i na kraju se sve završilo kako se završilo.
Želeo bih da poručim igračima Laga da ne smatram da su se nesportski poneli, niti sam ja sada ljut na njih. Ovo je samo igra, i ne želim (niti imam razloga) da se zbog toga svađam.
Ipak, ova situacija je napravila veliko rivalstvo između klubova Kompaund i Lag. ;)
------------------------------
A, što se tiče meča sa Vunom
Kompaund možete li danas oko 8 da igramo meč?
Ja, mogu. Ne znam za Remea, sačekaćemo da se javi.
E ljudi a je l' može nešto ranije? Meni bi najviše odgovaralo oko 17-18 h. Mada možda mogu i oko 20 nešto da iskombinujem, ali jedan od ova dva termina mi mnogo više odgovara. :)
KRAJIŠNICI : LAG - Krajišnici
Propali Snošaj : Elementi - Snošaj
Obilić : Zvezdale - Zvezdale
Kompaund : Wihnehwotumepro - X , ovde mi svačija pobeda deluje moguće
Samo bih želeo nešto da dodam na temu transfera En_Dottera, Duba i Ankora.
Dakle, Šerpas je greškom pozvao En_Dottera da igra za Lag, jer nije znao da je on već igrač Kompaunda. Kada je to shvatio, poništio je transfer.
Za to vreme smo Reme i ja odlučili da angažujemo Duba, pošto ga Reme poznaje. Dub je pristao da igra za Kompaund pošto je mislio da se Lag raspao, a kada je shvatio da Lag i dalje postoji, odlučio je da će i dalje igrati za Lag.
I, da bi ispao pravi sportista, predložio je Remeu da Ankor dođe u Kompaund, ali pre toga se nije konsultovao sa Šerpasom, niti sa Ankorom.
Ja nisam učestvovao u nikakvim dogovorima, osim što sam podsetio En_Dottera za koga igra.
Stvari su se bespotrebno zakomplikovale, i na kraju se sve završilo kako se završilo.
Želeo bih da poručim igračima Laga da ne smatram da su se nesportski poneli, niti sam ja sada ljut na njih. Ovo je samo igra, i ne želim (niti imam razloga) da se zbog toga svađam.
Ipak, ova situacija je napravila veliko rivalstvo između klubova Kompaund i Lag. ;)
------------------------------
A, što se tiče meča sa Vunom
Ja, mogu. Ne znam za Remea, sačekaćemo da se javi.
Obilici, senka moze sada,pozeljno je da to sada odigramo.
Jabu, postovanje :)
Одлично :)) а колико ћете ви заједно још бии ту?Пошто тренутно нема ни Кузмана ни Пекија ни Огњетине....
E ljudi a je l' može nešto ranije? Meni bi najviše odgovaralo oko 17-18 h. Mada možda mogu i oko 20 nešto da iskombinujem, ali jedan od ova dva termina mi mnogo više odgovara. :)
Dušanu odgovara oko 20h, sad ću da ga pitam da l' može nešto ranije.
Елементи кад ћемо диграмо?
Sokeru ajde pitaj Dzankija moze li u pola 9 da igra? Ako ne moze da zovem drugog!
http://www.haxball.com/?roomid=57e4ffa69aa471e6e3f8978a82ba4e87a7051a3174736fe41e039b03196e12f9&pass=1
http://www.haxball.com/?roomid=89255577e00262f51e66892fb51e03e8a9c526b68d8b35e23d58d3ea61c18de9&pass=1
pass: vuka
što se mene tiče može i odmah :)
Pito sam ga danas reko je da može .
e super...
Može u 19h i Dule, znači igraćemo u 19h!
KRAJIŠNICI : LAG - Krajišnici
Propali Snošaj : Elementi - Snošaj
Obilić : Zvezdale - Zvezdale
Kompaund : Wihnehwotumepro - X , ovde mi svačija pobeda deluje moguće
Neko nepristrasno predviđanje .
ok
E ako ne snimite ne važi se rezultat .
BONDE SAČUVAO SAM SNIMAK NA KOME VAS TROJICA GUBITE NJANJANJA :P
To da arhiviras,poslednji put da igram odbranu.
Nego Laki,znaci veceras posle 23 00.... ako bude iz senke tu,i ako ti nadjes tvoje.
http://www.haxball.com/?roomid=aec52d098fb8194f369951abe506add708c8f9f978ae5a695591d051091efdb3&pass=1