Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ух , шта да вам кажем , мислим да се моје бивствовање овде као председника савеза ,селектора и капитена завршава.
Покушао сам да промовишем хексбол на овом сајту и да га популаризујем и привучем што вечи број играча.Један сам од оснивача савеза , који је за циљ требао да има квалитетно организовање такмичења у којима ће учествовати вукајлијаши хексболаши.Основали смо репрезентацију , лигу.Направили еволуцију такмичарског хекс бола , били смо пионири наше врсте!
У све то сам се трудио да унесем и карактеристичан вукајлијашки елемент.
Међутим , у последње време све мање времена имам за организацију и планирање ,а од следећих дана скоро уопште.
Стога подносим НЕОПОЗИВУ оставку на 3 горе поменуте функције и на функцију капитена тима на СХБ форуму.
Што се тиче лиге и купа ,апдејтоваћу резултате на првим постовима.
Вама , у духу демократских промена ( :)) ) остављам да изаберете између себе , људе на овим функцијама који би требало да одрже продуктивно стање у нашем савезу.Ја се у изборе уопште нећу мешати.
На крају бих хтео да се захвалим мом тиму сарадника било директно или индиректно:
Ксели , Србину , Биошокеру , Душану , Мадафаки (иако је на крају испао Јуда :))) ,Јабучилу , Сенки , Чавезу (химна је химна ) , Џанкију (непремостива препрека!) ....
И свима у овој нашој малој екумени!
Pozdrav i tebi Laki, svaka čast za organizaciju. Valjda ćeš nastaviti sa igranjem Haxball-a. :)
Jesi ti normalan!? Ulazi odmah na masonski čet!
http://i51.tinypic.com/28lxp5e.jpg
Vidim jorgandzija je tu,iz senke takodje,da odigramo sada?
http://www.haxball.com/?roomid=c29d260ea3d47bf82384d4ff9bcf4877b96769d4c6b17d9e0cf419a3274b5f91&pass=1
aj ulazite pass to
Ja kažem jedno, on radi drugo.
Tvoja odluka, jasno mi je da je najteže organizatoru, jer stvarno krade mnogo vremena.
I kako ćemo sada birati? Šta sad?
hahaa :) evo zvezdale upadajte! http://www.haxball.com/?roomid=8f38c4bc4d6a3f8b75adfca1be402df7f3246720f8df77161cf7256c3d331b40&pass=1
pass to
Zvezdale 1 - Krajisnici 0
stelexD 1 gol
http://www.mediafire.com/?phshb1t8yf8jz5c
nema smisla da se ovako igra.. :) kao da se od juce znamo!:) ovo je nestvarno bilo! i jos sam kraj, ja izvodim loptu, a senka kao fol cuva rezultat. :) NEPROCENJIVO
ok :) sto si onda cuvao loptu na kraju? :)
izgleda da je sudjeno da zvezdale i mi ne mozemo da odigramo normalan mec :D
to brate nema veze, ovu sezonu idemo na kup i to je to, cak bi trebali biti poslednji da udaramo na zvezdale :D
bravo! :)
Хахахах, плачем... Реално Крајишници су имали више шанси, које је спречио сенка својом смиреношћу у одбрани. Ово је регуларно скроз тако да нема приче на ту тему. Њихова добра воља је да ли ће да дају гол кад један играч стане, али свеједно и да нису дали опет би био службени за њих јер је Јорган изашао, вероватно због техничког квара.
Nisam ja brate stao :D, nego mi samo zablokiralo al nema veze :D, i ja ne znam sta je posle bilo dok nisam snimak vidio :D glupo, al et sta ces :D
Јоргане то се мени дешавало доста пута кад користим свој нет. Вероватно си изгубио сигнал или тако нешто. Дешава се ако користиш бежични нет.
Laki nije u redu da napustas fotelju u sred sezone. Zavrsi sezonu pa onda lepo se povuci. I ja planiram da se povucem na kraju ove sezone, mozda budem 4 igrac u ekipi. Ne valja ovako da u jeku sezone sjebes organizaciju koju si pravio vec dosta dugo. Ipak, to je tvoja odluka, ako si skroz odlucio postujemo.
A vi duduci moji, jebo li vas patak Krajiški :D. Sramota za šampione.. 5-6 kola bez pobede.
Što kaže Jorgan, ako želimo trofej ima da se uigravamo za ovaj kup.
KUP JE NAŠ!!!!
Laki aj ovu zavrsi, pa sledecu ne moramo odma igrati, mozemo za mjesec dva, ionako je malo smorilo. Ako se povlacis, ne prijavljujte ekipu na shb!!! Da se ne brukamo opet, ja prvi necu igrat. :D Sledecu tekmu za krajinu igraju to i sunshine, ovo sa netom me opasno iznerviralo :D
па тако је и одлучено, да се преко лета не игра, већ тамо у сепетембру трећа сезона...
Dobro, onda izdrži do kraja lige!