HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Elementi, budite sutra tu u ovo vreme ako možete!

2. joj jbt Lakija bas potresao poraz od nas :P

3. Sranje kad je gubitak glup ponela ih je pobeda verovatno pa su se opustili, ajde da igramo danas laki nas 3 da oprobamo najbolju kombinaciju za sledeci mec tu sam.

4. Laki, a ko ce sad da bude predsednik?

5. Arčeri, kad oćete da odigramo utakmicu. Ponudili smo termine kad smo slobodni. Odgovorite, da se opet ne bi ponovilo ono ciganisanje, da dobijete službeni na kvarno. Ukoliko ne odgovorite mi tražimo službeni, čisto radi prevencije.

6. KO JE PREDSEDNIk!?!?!?!??!?

7. Ne znam sta da ti kazem, ja vise ne igram u Arcerima (valjda), pitaj madafaku i njegove pulene

8. А тако Џанки, нећеш да играш, е па добро онда си бар могао да ми кажеш да нећеш!
    Назад нећеш бити примљен, само да знаш!
    Реме где сте назначили кад можете? ја прегледах и претходну страну и не видим ништа, ми можемо сутра око 8 сати, од 8 до 9 рецимо. Да ли вам то одговара?

9. Jebiga ti si se osilio i poceo da dajes autogolove iz cista mira...jebiga

10. Нема везе иди слободно, сада ће полусезона, сигуран сам да ће играч твог калибра брзо наћи нови тим! Срећно ти било!
    ЕДИТ: Само ми потвдри да идеш, да бих спремио новог играча на полусезони!

11. Džanki igra za Vune od polusezone :P

12. subota nam cela ne odgovara. Stavili smo tamo čim je laki rekao da je novo kolo počelo. Možemo u nedelju posle deset čini mi se, i danas kad god.

13. ок, наћи ћу играче вечерас па играјте...

14. Ko ce da ceka jebenu polusezonu... -.-

15. kad otprilike večeras, samo reci da znam, probaj pre 22 da nađeš, bilo bi lepo.

16. ок, јавићу ти за 10ак минута, да контактирам играче.
    И мени одговара пре 22.

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.