Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
LAG poziva ljute rivale Kompaund da se jave da se dogovorimo kad ce igramo utakmicu 9. kola
da ponovim
Doćiće i taj meč :D
LAG poziva ljute rivale Kompaund da se jave da se dogovorimo kad ce igramo utakmicu 9. kola
Ja mogu posle 3 sata, za Remea nisam siguran. Je l' odgovara sreda u 8?
Ne odgovara. Ja od 7 do 22 ne mogu.
Evo, pošto sam tek sad u stanju da prokomentarišem meč...
Fino smo počeli, dali lagan gol, onda se malo povukli, pa kao da nam je neko prislonio pištolje na čelo i rek'o U NAPAD. A trebali smo se zatvoriti. Jebajga, ne znamo igrati bunker.
Prva Kselina greška jo OK, i nije neka greška, imao je odlične namjere, da je prošlo bio bi gol za nas, al imamo tu sreću (ili nesreću) da se jebena loptica odbija svuda samo nek ne ide nama. Al' dobro, navućićemo i mi sreću na naš prag.
Ona druga greška - to neću da komentarišem, može se desiti svakome, danas njemu, sutra meni, jes da djeluje početnički al' ne može ni on uvijek da ima savršen dan.
Sve u svemu - napredujemo.
Čestitke protivnicima na fer i korektnoj borbi.
Jabuchillo
Ja mogu posle 3 sata, za Remea nisam siguran. Je l' odgovara sreda u 8?
Ne odgovara. Ja od 7 do 22 ne mogu.
Sreda 22h ?
Recimo 22:20. Ok?
Jos jedna definicija bi zavrsila posao.
ko je ovaj milos za sta mu trebaju plusevi?
Pa treba mu 100 poena da bi mogo na polusezoni da uđe u neki tim, u ovom slučaju Zvezdale.
Ali ja zelim da igram protiv senke i steleta tako da ne zelim da mu dajem poene tj. njegov ulazak u zvezdale.
Zelim da ih oplodim u starom sastavu.
Kompaunde znaci veceras u 22 i 20?? uf ne znam, ne obecavam ali potrudicu se da dodjem....
inace, najava NAJVATRENIJEG DERBIJA premijer lige Vukajlije - Kompaund VS Lag!!!!
http://unlimitedlivesblog.files.wordpress.com/2010/11/picard-facepalm.jpg%253Fw%253D300
ЕДИТ: Што не убаците испадање из лиге? Докле ће ови трећеразредни тимови да играју лигу?
sta bre oces ti vise koji kurac??
Jel sam reko tebi nesto, otkud znas ti da sam mislio na LAG?
ma jok, mislio si na Komapund koji su 4.....
pa dobro, vi ste 6. niste deseti jebote...kazem ovako uopsteno
Ајде људи јављајте ми се
Вуне , кад можете да играте ?
ja mogu odma' xd