Arčeri - Wihneh 2:1
Golovi:
Madafaka 1
Skočimiš 1
Dio 1
Snimak:
http://www.mediafire.com/?ff175zlxa7gsd11 Ne verujem, jebeno ne verujem šta sam uradio! 2 puta izašao i 2 gola primili a realno smo razarali kako smo igrali i pored ogromnog Skočkovog laga...
Što se tiče sastanka Upravnog odbora na njemu se pojavila većina u dogovorenom terminu:
Lupus, Xela, Srbin i ja.
Donešene odluke su:
-Praznik saveza je Sveti sveštenomučenik Haralampije, 23. februara po novom kalendaru, 10. po starom!
-Predlog da se tabela kupa od sada vodi na HB sajtu umesto ovako madafakovski je USVOJEN, zbog praktičnosti.
-Organizacija saveza po sektorima, svaki sektor jednom upravniku; predlog USVOJEN.
- Sektori su ovakvi:
Podela sektora:
ESL - Ksela/Jabu
SHB - Srbin1389
Sparing tim - Lupus from zelena salata
Liga i kup - Biošoker
Dogovaranje mečeva sa ostalima tj. PR pozicija - Ksela
Senka ostaje trener i skaut...
-Pauza između polusezona trajaće od četvrtka 23h do nedelje 23h i to je ujedno JEDINI period do kraja kada je omogućeno vršenje transfera;JEDNOSLASNO ZA.
-Predlog da se kup igra nasumično umesto po ligaškoj tabeli USVOJEN.
-Načini za ulazak u repku su.
1. Klasičan 1na1 mazohistički režim
2. 1na1 turnir NEreprezentativaca
3. 3 na 3 igra u 2 partije po 5 minuta. U jednom timu igraju Jorgan, to i Senka protiv igrača koji se kvalifikuje i još 2 reprezentativca koje kvalifikant bira. Na kraju tih 5 reprezentativaca glasa sa DA ili NE o ulasku tog igrača u repku. Bez pristrasnosti naravno.
4. Igrač se bira direktno iz sparing tima, ako se dokaže kao dovoljno dobar.
-Treninzi Repka-Sparing tim će se organizovati jednom do dvaput nedeljno. Pritom se vode beleške o prisutnima na treningu i na osnovu toga se odlučuje ko igra u mečevima.
-Takođe će biti i mečeva Sparing tim-Repka.
Паметни Шокер није написао једну веома битну ставку код 3. ставке. О УЛАСКУ КВАЛИФИКАНТА СЕ ИЗЈАШЊАВАЈУ 5 РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА КОЈИ ИГРАЈУ. АКО ИМА 3 ГЛАСА УЛАЗИ АКО НЕ ОНДА ЂОКА.
Укидање 1 на 1 није изгласано. Сенко има и то што ти предлажеш, погледај ставку 4. Репрезентативци против Спаринг тима, и након тога одлучујете кога ћете да примите. А и не разумем зашто би неко субјективно доносио одлуку ако тај играч не заслужује или ако заслужује да уђе у репрезентацију.
Po meni bi taj skaut trebalo da znaci, da senka odlucuje ko ce uopste da igra te kvalifikacione meceve, a ne kako kome padne na pamet, dakle kad skonta nekog dobrog moze da mu ponudi ako je zainteresovan da odigra te meceve i ako se pokaze da bude reprezentativac.
Novi zadatak za sve meceve vukajlija lige. Dati zvezdalama gol, posto je izgleda 0:0 ne igrivo sa njima :p
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Tu smo Skočko i ja.
daj link brzo...
http://www.haxball.com/?roomid=0c5bc0d6145b481626b851bf4a33b037b236c4266a0b87c61d1d899a380b08be&pass=1
Šifra: vuka
e napušim vam se.
Arčeri - Wihneh 2:1
Golovi:
Madafaka 1
Skočimiš 1
Dio 1
Snimak:
http://www.mediafire.com/?ff175zlxa7gsd11
Ne verujem, jebeno ne verujem šta sam uradio! 2 puta izašao i 2 gola primili a realno smo razarali kako smo igrali i pored ogromnog Skočkovog laga...
kako se ovo gleda, što nije na haxtube?
super igrate ljudi...
ali mi smo pobedili... :p
salim se, stvarno ste dobri sad...
Biokoker će da aploaduje na HBtube.
Da, stvarno jebački igraju, kad smo primili prvi gol mislio sam da ćemo 5-0 da izgubimo, ali dobro se završilo, malo me je vukao lag, ali ok...
Što se tiče sastanka Upravnog odbora na njemu se pojavila većina u dogovorenom terminu:
Lupus, Xela, Srbin i ja.
Donešene odluke su:
-Predlog da se tabela kupa od sada vodi na HB sajtu umesto ovako madafakovski je USVOJEN, zbog praktičnosti.
-Organizacija saveza po sektorima, svaki sektor jednom upravniku; predlog USVOJEN.
- Sektori su ovakvi:
Podela sektora:
ESL - Ksela/Jabu
SHB - Srbin1389
Sparing tim - Lupus from zelena salata
Liga i kup - Biošoker
Dogovaranje mečeva sa ostalima tj. PR pozicija - Ksela
Senka ostaje trener i skaut...
-Pauza između polusezona trajaće od četvrtka 23h do nedelje 23h i to je ujedno JEDINI period do kraja kada je omogućeno vršenje transfera;JEDNOSLASNO ZA.
-Predlog da se kup igra nasumično umesto po ligaškoj tabeli USVOJEN.
-Načini za ulazak u repku su.
1. Klasičan 1na1 mazohistički režim
2. 1na1 turnir NEreprezentativaca
3. 3 na 3 igra u 2 partije po 5 minuta. U jednom timu igraju Jorgan, to i Senka protiv igrača koji se kvalifikuje i još 2 reprezentativca koje kvalifikant bira. Na kraju tih 5 reprezentativaca glasa sa DA ili NE o ulasku tog igrača u repku. Bez pristrasnosti naravno.
4. Igrač se bira direktno iz sparing tima, ako se dokaže kao dovoljno dobar.
-Treninzi Repka-Sparing tim će se organizovati jednom do dvaput nedeljno. Pritom se vode beleške o prisutnima na treningu i na osnovu toga se odlučuje ko igra u mečevima.
-Takođe će biti i mečeva Sparing tim-Repka.
KRAJIŠNICI : Nimitz / 1:1 (Chavez 1g, Jorgandzija 1g)
Propali Snošaj : Zvezdale / 0:2 (stelexD 2g)
Arčeri : Wihnehwotumepro / 2:1 (madafaka 1g Dio 1g Skočimiš 1g)
Obilić : Kompaund / 1:0 (Srbin 1g)
OSMO KOLO ZAVRŠENO.
DEVETO KOLO SE IGRA DO ČETVRTKA 23h.
Kompaund : LAG
Wihnehwotumepro : Obilić
Zvezdale : Arčeri
Nimitz : Propali Snošaj
Elementi : KRAJIŠNICI
Polusezona sa transferima trajaće od četvrtka 23h do nedelje 23h.
Pa ta je 3 na 3 tako da se tu i vidi ko je na čemu.
A ti ostaješ skaut...
Паметни Шокер није написао једну веома битну ставку код 3. ставке. О УЛАСКУ КВАЛИФИКАНТА СЕ ИЗЈАШЊАВАЈУ 5 РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА КОЈИ ИГРАЈУ. АКО ИМА 3 ГЛАСА УЛАЗИ АКО НЕ ОНДА ЂОКА.
SENKO AJ HOSTUJ!
Promaklo mi Lupuse, dodao sam.
Ццц, људи после да помисле да нисмо озбиљни :)
Senko hostuj!
Senko hostuj!
Укидање 1 на 1 није изгласано. Сенко има и то што ти предлажеш, погледај ставку 4. Репрезентативци против Спаринг тима, и након тога одлучујете кога ћете да примите. А и не разумем зашто би неко субјективно доносио одлуку ако тај играч не заслужује или ако заслужује да уђе у репрезентацију.
Po meni bi taj skaut trebalo da znaci, da senka odlucuje ko ce uopste da igra te kvalifikacione meceve, a ne kako kome padne na pamet, dakle kad skonta nekog dobrog moze da mu ponudi ako je zainteresovan da odigra te meceve i ako se pokaze da bude reprezentativac.
Novi zadatak za sve meceve vukajlija lige. Dati zvezdalama gol, posto je izgleda 0:0 ne igrivo sa njima :p