HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Tu smo Skočko i ja.

2. Arčeri - Wihneh 2:1
    Golovi:
    Madafaka 1
    Skočimiš 1
    Dio 1
    Snimak:
    http://www.mediafire.com/?ff175zlxa7gsd11
    Ne verujem, jebeno ne verujem šta sam uradio! 2 puta izašao i 2 gola primili a realno smo razarali kako smo igrali i pored ogromnog Skočkovog laga...

3. kako se ovo gleda, što nije na haxtube?

4. super igrate ljudi...
    ali mi smo pobedili... :p
    salim se, stvarno ste dobri sad...

5. Biokoker će da aploaduje na HBtube.

6. Da, stvarno jebački igraju, kad smo primili prvi gol mislio sam da ćemo 5-0 da izgubimo, ali dobro se završilo, malo me je vukao lag, ali ok...

7. Što se tiče sastanka Upravnog odbora na njemu se pojavila većina u dogovorenom terminu:
    Lupus, Xela, Srbin i ja.
    Donešene odluke su:

-Praznik saveza je Sveti sveštenomučenik Haralampije, 23. februara po novom kalendaru, 10. po starom!
    -Predlog da se tabela kupa od sada vodi na HB sajtu umesto ovako madafakovski je USVOJEN, zbog praktičnosti.
    -Organizacija saveza po sektorima, svaki sektor jednom upravniku; predlog USVOJEN.
    - Sektori su ovakvi:
    Podela sektora:
    ESL - Ksela/Jabu
    SHB - Srbin1389
    Sparing tim - Lupus from zelena salata
    Liga i kup - Biošoker
    Dogovaranje mečeva sa ostalima tj. PR pozicija - Ksela
    Senka ostaje trener i skaut...
    -Pauza između polusezona trajaće od četvrtka 23h do nedelje 23h i to je ujedno JEDINI period do kraja kada je omogućeno vršenje transfera;JEDNOSLASNO ZA.
    -Predlog da se kup igra nasumično umesto po ligaškoj tabeli USVOJEN.
    -Načini za ulazak u repku su.
    1. Klasičan 1na1 mazohistički režim
    2. 1na1 turnir NEreprezentativaca
    3. 3 na 3 igra u 2 partije po 5 minuta. U jednom timu igraju Jorgan, to i Senka protiv igrača koji se kvalifikuje i još 2 reprezentativca koje kvalifikant bira. Na kraju tih 5 reprezentativaca glasa sa DA ili NE o ulasku tog igrača u repku. Bez pristrasnosti naravno.
    4. Igrač se bira direktno iz sparing tima, ako se dokaže kao dovoljno dobar.
    -Treninzi Repka-Sparing tim će se organizovati jednom do dvaput nedeljno. Pritom se vode beleške o prisutnima na treningu i na osnovu toga se odlučuje ko igra u mečevima.
    -Takođe će biti i mečeva Sparing tim-Repka.

8. OSMO KOLO ZAVRŠENO.
    DEVETO KOLO SE IGRA DO ČETVRTKA 23h.

IX
    Kompaund : LAG
    Wihnehwotumepro : Obilić
    Zvezdale : Arčeri
    Nimitz : Propali Snošaj
    Elementi : KRAJIŠNICI

Polusezona sa transferima trajaće od četvrtka 23h do nedelje 23h.

9. Pa ta je 3 na 3 tako da se tu i vidi ko je na čemu.
    A ti ostaješ skaut...

10. Паметни Шокер није написао једну веома битну ставку код 3. ставке. О УЛАСКУ КВАЛИФИКАНТА СЕ ИЗЈАШЊАВАЈУ 5 РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА КОЈИ ИГРАЈУ. АКО ИМА 3 ГЛАСА УЛАЗИ АКО НЕ ОНДА ЂОКА.

11. Promaklo mi Lupuse, dodao sam.

12. Ццц, људи после да помисле да нисмо озбиљни :)

13. Укидање 1 на 1 није изгласано. Сенко има и то што ти предлажеш, погледај ставку 4. Репрезентативци против Спаринг тима, и након тога одлучујете кога ћете да примите. А и не разумем зашто би неко субјективно доносио одлуку ако тај играч не заслужује или ако заслужује да уђе у репрезентацију.

14. Po meni bi taj skaut trebalo da znaci, da senka odlucuje ko ce uopste da igra te kvalifikacione meceve, a ne kako kome padne na pamet, dakle kad skonta nekog dobrog moze da mu ponudi ako je zainteresovan da odigra te meceve i ako se pokaze da bude reprezentativac.

Novi zadatak za sve meceve vukajlija lige. Dati zvezdalama gol, posto je izgleda 0:0 ne igrivo sa njima :p

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.