HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Tu smo Skočko i ja.

2. Arčeri - Wihneh 2:1
    Golovi:
    Madafaka 1
    Skočimiš 1
    Dio 1
    Snimak:
    http://www.mediafire.com/?ff175zlxa7gsd11
    Ne verujem, jebeno ne verujem šta sam uradio! 2 puta izašao i 2 gola primili a realno smo razarali kako smo igrali i pored ogromnog Skočkovog laga...

3. kako se ovo gleda, što nije na haxtube?

4. super igrate ljudi...
    ali mi smo pobedili... :p
    salim se, stvarno ste dobri sad...

5. Biokoker će da aploaduje na HBtube.

6. Da, stvarno jebački igraju, kad smo primili prvi gol mislio sam da ćemo 5-0 da izgubimo, ali dobro se završilo, malo me je vukao lag, ali ok...

7. Što se tiče sastanka Upravnog odbora na njemu se pojavila većina u dogovorenom terminu:
    Lupus, Xela, Srbin i ja.
    Donešene odluke su:

-Praznik saveza je Sveti sveštenomučenik Haralampije, 23. februara po novom kalendaru, 10. po starom!
    -Predlog da se tabela kupa od sada vodi na HB sajtu umesto ovako madafakovski je USVOJEN, zbog praktičnosti.
    -Organizacija saveza po sektorima, svaki sektor jednom upravniku; predlog USVOJEN.
    - Sektori su ovakvi:
    Podela sektora:
    ESL - Ksela/Jabu
    SHB - Srbin1389
    Sparing tim - Lupus from zelena salata
    Liga i kup - Biošoker
    Dogovaranje mečeva sa ostalima tj. PR pozicija - Ksela
    Senka ostaje trener i skaut...
    -Pauza između polusezona trajaće od četvrtka 23h do nedelje 23h i to je ujedno JEDINI period do kraja kada je omogućeno vršenje transfera;JEDNOSLASNO ZA.
    -Predlog da se kup igra nasumično umesto po ligaškoj tabeli USVOJEN.
    -Načini za ulazak u repku su.
    1. Klasičan 1na1 mazohistički režim
    2. 1na1 turnir NEreprezentativaca
    3. 3 na 3 igra u 2 partije po 5 minuta. U jednom timu igraju Jorgan, to i Senka protiv igrača koji se kvalifikuje i još 2 reprezentativca koje kvalifikant bira. Na kraju tih 5 reprezentativaca glasa sa DA ili NE o ulasku tog igrača u repku. Bez pristrasnosti naravno.
    4. Igrač se bira direktno iz sparing tima, ako se dokaže kao dovoljno dobar.
    -Treninzi Repka-Sparing tim će se organizovati jednom do dvaput nedeljno. Pritom se vode beleške o prisutnima na treningu i na osnovu toga se odlučuje ko igra u mečevima.
    -Takođe će biti i mečeva Sparing tim-Repka.

8. OSMO KOLO ZAVRŠENO.
    DEVETO KOLO SE IGRA DO ČETVRTKA 23h.

IX
    Kompaund : LAG
    Wihnehwotumepro : Obilić
    Zvezdale : Arčeri
    Nimitz : Propali Snošaj
    Elementi : KRAJIŠNICI

Polusezona sa transferima trajaće od četvrtka 23h do nedelje 23h.

9. Pa ta je 3 na 3 tako da se tu i vidi ko je na čemu.
    A ti ostaješ skaut...

10. Паметни Шокер није написао једну веома битну ставку код 3. ставке. О УЛАСКУ КВАЛИФИКАНТА СЕ ИЗЈАШЊАВАЈУ 5 РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦА КОЈИ ИГРАЈУ. АКО ИМА 3 ГЛАСА УЛАЗИ АКО НЕ ОНДА ЂОКА.

11. Promaklo mi Lupuse, dodao sam.

12. Ццц, људи после да помисле да нисмо озбиљни :)

13. Укидање 1 на 1 није изгласано. Сенко има и то што ти предлажеш, погледај ставку 4. Репрезентативци против Спаринг тима, и након тога одлучујете кога ћете да примите. А и не разумем зашто би неко субјективно доносио одлуку ако тај играч не заслужује или ако заслужује да уђе у репрезентацију.

14. Po meni bi taj skaut trebalo da znaci, da senka odlucuje ko ce uopste da igra te kvalifikacione meceve, a ne kako kome padne na pamet, dakle kad skonta nekog dobrog moze da mu ponudi ako je zainteresovan da odigra te meceve i ako se pokaze da bude reprezentativac.

Novi zadatak za sve meceve vukajlija lige. Dati zvezdalama gol, posto je izgleda 0:0 ne igrivo sa njima :p

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.