HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. ja sam tu (kao i uvjek jelte) sad cu da vidim mrda li iko od ove trojice

2. Realno oba su bila userska, nikakve akcije nije bilo, ne vidim Jabu u kojoj ti šansi vidiš akciju, sve vreme je Reme napadao a ti si 2 puta takao loptu, nijedna ekipa nije organizovano, samo smo mi bili malo više neorganizovaniji od vas, a to je zbog toga što odavno nismo igrali zajedno, i jebiga, šta da se radi...

Sam si sebi odgovorio .
    Reme je kidisao kao bik , lopta jedva da je uopšte prešla na njihovu polovinu , i kad tad je morao gol da padne .

3. Jebiga iskoristih vaše greške, ali dosta često dajem takve, uvek gledam tako nekako da se postavim. A kao što je već poznato ja sam napadač, mada jebiga, dobra je partija bila, vi ste jedan od najnezgodnijih protivnika, jer primate malo golova. A imao sam još par solidnih šansi ako pregledaš meč, mada protiv vas je stvarno teško stvarati šanse, tako da stopostotnih praktično nije bilo. Sve u svemu mislim da smo zasluženo pobedili, a sad da li je trebalo da bude 1 ili 2 razlike jebem ga baš, ne znam. :) e je l' nije bilo lagova uopšte?

4. kurac su tu....
    nista ako neko dodje i vi budete tu super, ako morate didete nedje idite pa cemo ugovoriti termin za sutra.

btw Sokeru svaka cast za predlog o snimanju, mnogo je dobro.

5. Koji je pasvord jebeni?

6. A gle , Dub je tu .
    Pass je vuka

7. ja sam tu...
    vidite Dzanki je l tu...

8. sansajne, mi smo tu, aj digramo, hostujte i dajte link

9. Sam si sebi odgovorio .
    Reme je kidisao kao bik , lopta jedva da je uopšte prešla na njihovu polovinu , i kad tad je morao gol da padne .

Ne ubacuj se tamo gde ti nije jebeno mesto.

Jebiga iskoristih vaše greške, ali dosta često dajem takve, uvek gledam tako nekako da se postavim. A kao što je već poznato ja sam napadač, mada jebiga, dobra je partija bila, vi ste jedan od najnezgodnijih protivnika, jer primate malo golova. A imao sam još par solidnih šansi ako pregledaš meč, mada protiv vas je stvarno teško stvarati šanse, tako da stopostotnih praktično nije bilo. Sve u svemu mislim da smo zasluženo pobedili, a sad da li je trebalo da bude 1 ili 2 razlike jebem ga baš, ne znam. :) e je l' nije bilo lagova uopšte?

Zasluženo ste pobedili, to stoji, ali nije bilo onako kako je Jabu opisao, laga je bilo kad sam ušao, ali ti je verovatno bila uključena Vuka ili tako nešto, kasnije je sve vreme bio ispod 80 :)

10. Džanki tu , čekajmo ovog mog pulena .

11. čekaj sine, dođi malo da odigramo jednu zajedno, nakon pola godine.

12. ne mogu jebeno da udjem u sobu, puna je.

13. To da, ali važno da laga nije bilo tokom meča. Znači dobri uslovi. Sad ćemo da vidimo šta će ovi naši rivali da urade protiv Krajišnika. :)

14. Odloženo za sutra . Moji saigrači sve je na vama , aktivirajte se .

15. samo da s'javim da sam tu i da cemo sad odigrat

16. ne vidim Jabu u kojoj ti šansi vidiš akciju

Što je ovaj Ksela nervozan kada izgubi, ne kapira šalu... ;)

Kao što je Reme rekao, protiv vas je teško stvarati akcije pošto ste defanzivna ekipa.
    A, što se tiče taktike: Vi ste igrali defanzivno, kao i uvek, a mi smo igrali kako i inače igramo.

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.