KRAJIŠNICI : LAG
pobeda Krajišnika bez mnogo muke. 1, 3+
Propali Snošaj : Elementi
sigurna pobeda Snošaja čak i da se Elementi okupe.
Arčeri : Nimitz
1x, Arčeri su trenutno jača ekipa, ali sve je moguće.
Obilić : Zvezdale
2, Senka i Stelex su odličan tim, Laki nije uigran sa Pekijem, tako da će Zvezdale to iskoristiti.
Kompaund :
Wihnehwotumepro
Priželjkujem pobedu svog tima, ali Vuna, igra jako čvrsto i defanzivno, igraju popularni katanaćo. Tipujem na 0-2 gola, ishod meča neću prognozirati, sve zavisi kako se otvori utakmica.
Da li je to neophodno? Sve se vidi na snimku.
Ali, kad već tražiš:
Kao prvo čestitam protivnicima na pokazanoj igri, kao i mom saigraču.
Mislim da je Kompaund zasluženo pobedio. Vuna je imala par napada, koji nisu bili preterano opasni dok je Reme na drugoj strani pravio velike probleme Dušanu i Kseli. Posle prvog postignutg gola, igrači Vune su se malo uspaničili, pa je ubrzo usledio i drugi gol. Na kraju krajeva, oba tima su pokazala solidnu igru, svi su bili organizovani i igrali po uvežbanoj taktici.
Svaka čast Kompaundu , obećavajućim korakom grabe ka visokom mestu .
Jabu imamo sličan stil igre :D
Laki , što se tiče snimanja , po ovom šablonu uploaduj klipove kada ja ne budem bio tu :
Naslov: Vukajlija Premier Liga (broj) kolo Tim-Tim
Descripcija: Vukajlija Premier Liga (broj) kolo Tim-Tim rezultat(gol:gol)
Tagovi: Vukajlija Premier Liga (broj) kolo Tim-Tim
Sve je to isto ali trudi se da bude reda pošto klipovi ne mogu da se brišu . I da ja od sutra do nedelje uveče (možda i ponedeljka) nisam tu , a ne predlažem baš 2. kolo u nedelju (1. maj) već ponedeljak i utorak .
HAhahahaha, jesam se ismijao kad sam vidio kako golove primise :D
al eto vam ga kad igrate defanzivno :D
Realno oba su bila userska, nikakve akcije nije bilo, ne vidim Jabu u kojoj ti šansi vidiš akciju, sve vreme je Reme napadao a ti si 2 puta takao loptu, nijedna ekipa nije organizovano, samo smo mi bili malo više neorganizovaniji od vas, a to je zbog toga što odavno nismo igrali zajedno, i jebiga, šta da se radi...
Xela kad se igra, u sedam?
Da.
KRAJIŠNICI : LAG
pobeda Krajišnika bez mnogo muke. 1, 3+
Propali Snošaj : Elementi
sigurna pobeda Snošaja čak i da se Elementi okupe.
Arčeri : Nimitz
1x, Arčeri su trenutno jača ekipa, ali sve je moguće.
Obilić : Zvezdale
2, Senka i Stelex su odličan tim, Laki nije uigran sa Pekijem, tako da će Zvezdale to iskoristiti.
Kompaund :
Wihnehwotumepro
Priželjkujem pobedu svog tima, ali Vuna, igra jako čvrsto i defanzivno, igraju popularni katanaćo. Tipujem na 0-2 gola, ishod meča neću prognozirati, sve zavisi kako se otvori utakmica.
Reme ko će da hostuje?
Ja, mi smo domaći. :) Ajde sad ću da hostujem, pass znaš. Zovi Dušana. :)
ja sam tu
http://www.haxball.com/?roomid=95e32c66cdd77f5504dcbdc37a95a5034dade081297969a143a6c7041474cb24&pass=1
I ja sam tu, možemo da igramo.
jel neko video lakija mozda?
Kompaund - Vuna 2-0
Reme - 2 gola
Uslovi dobri. Snimak postavlja Jabu.
Jabuchillo će objaviti i kratak pregled meča.
http://www.mediafire.com/?gf5ta0bc7fsz3r6
Evo snimka.
Kompaund - Wihnehwotumepro
Strelci:
Reme 2g
Uslovi:
Odlični. Niko se nije žalio na lag.
Snimak:
Na HaxBall Tube
Za Download
Da li je to neophodno? Sve se vidi na snimku.
Ali, kad već tražiš:
Kao prvo čestitam protivnicima na pokazanoj igri, kao i mom saigraču.
Mislim da je Kompaund zasluženo pobedio. Vuna je imala par napada, koji nisu bili preterano opasni dok je Reme na drugoj strani pravio velike probleme Dušanu i Kseli. Posle prvog postignutg gola, igrači Vune su se malo uspaničili, pa je ubrzo usledio i drugi gol. Na kraju krajeva, oba tima su pokazala solidnu igru, svi su bili organizovani i igrali po uvežbanoj taktici.
http://www.haxball.com/?roomid=f9e0120a5a124926277208069012644f54bc013638547832a1e9ecb2c04bf0e6&pass=1
Šifra: vuka
HAhahahaha, jesam se ismijao kad sam vidio kako golove primise :D
mocno je ovo sa snimanjem :D
Evo ga upload zvanični :
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=edff7c38
I channel :
http://www.haxballtube.com/profile/HBSV
OBAVEZNO SNIMAJTE
Svaka čast Kompaundu , obećavajućim korakom grabe ka visokom mestu .
Jabu imamo sličan stil igre :D
Laki , što se tiče snimanja , po ovom šablonu uploaduj klipove kada ja ne budem bio tu :
Naslov: Vukajlija Premier Liga (broj) kolo Tim-Tim
Descripcija: Vukajlija Premier Liga (broj) kolo Tim-Tim rezultat(gol:gol)
Tagovi: Vukajlija Premier Liga (broj) kolo Tim-Tim
Sve je to isto ali trudi se da bude reda pošto klipovi ne mogu da se brišu . I da ja od sutra do nedelje uveče (možda i ponedeljka) nisam tu , a ne predlažem baš 2. kolo u nedelju (1. maj) već ponedeljak i utorak .
Laki, bilo bi dobro kada bi na postu sa rezultatima pisao rezultate kao linkove do snimaka na HaxBall Tube-u.
Realno oba su bila userska, nikakve akcije nije bilo, ne vidim Jabu u kojoj ti šansi vidiš akciju, sve vreme je Reme napadao a ti si 2 puta takao loptu, nijedna ekipa nije organizovano, samo smo mi bili malo više neorganizovaniji od vas, a to je zbog toga što odavno nismo igrali zajedno, i jebiga, šta da se radi...
Lageri ako ste tu mogli smo zaigrat...