HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Kompaund - LAG

2 - 1

Strelci:
    Reme 2g
    Anchor 1g

Uslovi:
    Solidni. Niko se nije žalio na lag

Snimak:
    Za Download
    HaxBall Tube

2. Тако је Обилићи!

http://www.youtube.com/watch?v=TKpb_HbDi1U

Него дедер , када ће тај куп?Беше на полусезони а полусезона траје 3 дана ако сам добро разумео и прелазни рок је у току трајања купа?И са ким игра моћни Обилић?

ЕДИТ:Кузмане матори па ти скоро уђе у репку јеботе :)) .... неверујем , мисим То матори зашта сам те ја запослио? :) а овај Џанкара је зајебан , мада како си се показао , браво , упадаш , Обилић ће имати 3 репрезентативца , рекордан број ........а да , и Крајина има 3 ;)

3. Лаки, Куп ће се играти по Рандом систему. Биће извлачење, да би се слабијим тимовима дала шанса да нешто ураде...

4. Kompaund - LAG 2 - 1
    Strelci:
    Reme 2g
    Anchor 1g

derbi ko derbi! nije moglo bez problema da prodje. navijaci upadali na teren i pravili sranja pa se mec dva puta odlagao. ali na kraju kad je sve pocelo odigran je jedan fer i korektan duel, i cini mi se da je bilo dosta ujednaceno, ali naravno ja ne bi bio ja da nisam odlucio pobjednika -.-
    sve u svemu cestitam Kompaundu uz poruku da ih cekamo na LAG areni :)

5. Kompaund - LAG

Derbi devetog kola završen je zasluženom pobedom Kompaunda.

Utakmica je dva puta odlagana, zbog upadanja (uglavnom LAG-ovih) navijača na teren. Kada je konačno počela, odmah se videlo da su glavni i obojca pomoćnih sudija korumpirani, jer Kompaundu nisu dosudili dva penala, posle čega je Ankor postigao gol iz ofsajda. Ali, igrači Kompaunda se nisu predavali, i bez obzira na to što im je poništeno 5 golova, na kraju su pobedili svoje rivale.

Posle meča, igrači LAG-a su se žalili na atmosferski pritisak i vlažnost trave za vreme utakmice, a igrači pobedničkog tima su otišli u svlačionicu na slavlje.

6. Derbi devetog kola završen je zasluženom pobedom Kompaunda.

Utakmica je dva puta odlagana, zbog upadanja (uglavnom LAG-ovih) navijača na teren. Kada je konačno počela, odmah se videlo da su glavni i obojca pomoćnih sudija korumpirani, jer Kompaundu nisu dosudili dva penala, posle čega je Ankor postigao gol iz ofsajda. Ali, igrači Kompaunda se nisu predavali, i bez obzira na to što im je poništeno 5 golova, na kraju su pobedili svoje rivale.

Posle meča, igrači LAG-a su se žalili na atmosferski pritisak i vlažnost trave za vreme utakmice, a igrači pobedničkog tima su otišli u svlačionicu na slavlje.

:))))
    Tole nije uspeo da namesti ovu utakmicu!

7. 6 узастопних кола без службеног резултата....

него ел има неког за игру мало?

8. Tole nije uspeo da namesti ovu utakmicu!

Ovde je Laki taj koji namešta utakmice. ;)

9. Хахаха , па ја сам још деведес' осме у Апатину , Младости донео ..........

Кад ја морам да правим собу онда јебига , ај ако има ..... http://www.haxball.com/?roomid=ecc85d2bdc2b7e99d55865cabae4a7b6410682839a6f0dd68c9ff99380393ea4

10. znaam : otrsismo neke strance od života u ovoj sobi lakijevoj. Dao sam im 6 golova sigurno. :) od 8 komada. :)
    a i pre toga sam jebao tamo. :) nije vezano za vas, ako na to misliš. :)

11. Ovo je za Xelu khm i Lupusa khm.
    http://imageshack.us/m/37/2820/123ksq.png
    Mislim da je odlučeno da se ime kupa zadržava onda...

12. Pozivam masonerijski sastanak za vreme vikenda, da bismo dogovorili par organizacionih stvari! Samo da se složimo oko termina.

13. e sto se tice kupa, kako vi mislite da izvedete izvlacenje? posto ste rekli da ne ide po tabeli, nego random. e sad, ja imam ideju al da vim prvo jeste vi nesto smislili ....

14. Ja rekoh da mi treba sastanak!
    Reci tvoju zamisao, možda bude korisna...

15. Моја замисао је следећа. Хостујемо собу за 12 члана. Један од нас уђе са 11 табова. Са једног таба је он а са осталих 10 су имена тимова. Још један члан би било ту да снима жреб. Да се иде на ауто и како које тимове извуче они се кикују... Мислим да је то најпоштеније јер ће моћи сви остали да виде жреб и да се увере да нема малверзација...

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.