dobra ideja, lakse izvodljiva od moje. ja sam kontao da se napravi soba za nas 10, i da iz svakog tima ide po jedan igrac, i onda kao sto si ti rekao da se ide na auto.
ali bilo bi tesko da skupimo nas 10 i to je problem, mislim da je tvoja bolja.
Šta je bre ovo, zar se moj glas kao člana upravnog odbora ne računa? :P
http://i53.tinypic.com/10x95qf.jpg Srećom, Laki je istog mišljenja kao i ja...
Šokeru, sledeći put pošalji i meni pvt, odgovoriću ti u roku od 24h.
Pozivam masonerijski sastanak za vreme vikenda, da bismo dogovorili par organizacionih stvari! Samo da se složimo oko termina.
Srbin1389
Ви нисте нормални, шта компликујете толико тај жреб, ево ја ћу написати све тимове по систему ''који ми први падне на памет'' и тако ћемо и играти
to bas i ne bi bilo posteno, nije da ti ne vjerujemo ali ono....
Ма не морам ја , ал оћу да кажем да се превише бринете око тога , може например и да се стави по реду по којем су уписани на првој страни лиге, свеједно је
ma kontam ja da nisi mislio bas na sebe, ali ko god da uradi to na takav nacin bice subjektivan i ima da bude nesto kao: e ajde nek se ovi najjaci pokolju medjusobno a ja cu sa buranijom da igram sve do finala.
a na prvoj strani su napisani onako kako su zavrsili proslu sezonu tako da nije bas random :)
ja sam za Lupusov sistem jer je lako izvodljiv i samo treba da se snimi i nema problema
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
dobra ideja, lakse izvodljiva od moje. ja sam kontao da se napravi soba za nas 10, i da iz svakog tima ide po jedan igrac, i onda kao sto si ti rekao da se ide na auto.
ali bilo bi tesko da skupimo nas 10 i to je problem, mislim da je tvoja bolja.
Првобитно сам и ја тако размишљао, али знаш кад би се скупили... Никад...
Xexexe xexexexe XExex
jedna osoba moze sve to da uradi, izvuce zreb sa timovima na auto bude tu jedan svedok xD i snime to i uploaduju na haxtube i reseno svi vide.
A cek, kolko puta igram sa kuzmanom, i kolko puta treba da me pobedi?
Šta je bre ovo, zar se moj glas kao člana upravnog odbora ne računa? :P
http://i53.tinypic.com/10x95qf.jpg
Srećom, Laki je istog mišljenja kao i ja...
Šokeru, sledeći put pošalji i meni pvt, odgovoriću ti u roku od 24h.
U koliko sati?
A niko ne pita manjine....
Šta da radimo mi jevreji komunisti?
Zahtijevam da se kup preimenuje u 'KUP MARŠALA KRALJA', inače će jevrejsko-komunistička zajednica da ga bojkotuje.
Јак овај јеврејски лоби, само би да бојкотују :)
Računa se, zbog toga sam rekao da ste partibrejkeri :p
Ви нисте нормални, шта компликујете толико тај жреб, ево ја ћу написати све тимове по систему ''који ми први падне на памет'' и тако ћемо и играти
A sta mislite da se zove kup kurcine!!!!!!! Gdje ste jos vidjeli da se mijenja naziv necega, nemojte bit glupi..
Србине, испробали смо Шокер и ја данас овај систем, одради се жреб за 3 минута а и најпоштеније је овако...
Aj digramo rekreativno.
одложен квалификациони меч због ПИНГА
http://imageshack.us/m/222/2669/123213213213t.jpg
to bas i ne bi bilo posteno, nije da ti ne vjerujemo ali ono....
Ма не морам ја , ал оћу да кажем да се превише бринете око тога , може например и да се стави по реду по којем су уписани на првој страни лиге, свеједно је
ma kontam ja da nisi mislio bas na sebe, ali ko god da uradi to na takav nacin bice subjektivan i ima da bude nesto kao: e ajde nek se ovi najjaci pokolju medjusobno a ja cu sa buranijom da igram sve do finala.
a na prvoj strani su napisani onako kako su zavrsili proslu sezonu tako da nije bas random :)
ja sam za Lupusov sistem jer je lako izvodljiv i samo treba da se snimi i nema problema
Састанак управног одбора поводом купа је вечерас у 22 часа. Линк имате у ПВТ-овима.
arceri skupite se u 10...
Mozemo i sada da odigramo,ako smo kompletni.