HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Па нека напише још нешто јебига... Већина нас га је оценила... А ти си могао да хостујеш мало диграмо...

2. Nek' da pluseve ko nije, još 18.

Dao...(da mi bude u aktivnim)

3. Šokeru, sledeći put pošalji i meni pvt, odgovoriću ti u roku od 24h.

Joj čoveče nerazumni, niko tebe ne bi isključio, ja sam ovo isključivo poslao Lakiju, da vidim šta će on da kaže pošto se govorilo o poštovanju prema njemu. Članovi upravnog odbora nisu dobili private te sadržine samo da znaš :D
    UA OPLODITELJI! NAPRED MONARHIJA!

4. Оваааај. Мени је искрено мало глупо то са именовањем купа у нечију част. То се обично ради кад је неко мртав... А Лаки је жив !
    Не кажем да се противим, него само да ми је мало глупо. Толико.

5. Ime kupa ostaje Kup Kralja. Toliko.

6. Hajde sada da odigramo.

7. a da ubijemo lakija pa da nazovemo po njemu?

8. Pošto je ovo kup sajta, logično bi bilo da se zove Kup Kaizena, ili Kup Admina, no dobro je i ovako...

9. mogao bi da padne neki kup 1na1?

10. mogao bi da padne neki kup 1na1?

Da znaš da bi mogao, ali čekaj, ne smem ništa da ti kažem bez Šokerovog znanja, čekaj da raportiram njemu pa ću da ti odgovorim.

11. Predstavljam vam budućeg, od polusezone, ako skupi poene, igrača tima Arčeri, Marko_bre
    Ovom prilikom bih molio igrače HaxBall-a da se pomognu Marku da skupi 100 poena.
    EDIT: Napisaće uskoro još neku definiciju.

12. malo kasnije, dok mi ode ćale...
    u 10 sati, ako može...

13. taj mali tenkre mi salje neke zaebane pvt/ove. odlicno ce se slagati sa madafakom, vidim ja

14. Meni je bolje da bude što ranije, ali ispoštovaćemo madafakera...

15. cekajte me 15 min, molim vas, hitno je...

16. Kole, Jabu čekamo vas za sastanak!

17. Одборовци нек ми неко пошаље линк од чета на пвт

18. Pa poslao sam ti ja još za prvi sastanak, eno ti ga PVT još tamo.

19. skinuli smo nevinost Zvezdaleu :P
    cestitam Dio, fantastican si...

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.