ne znam ja, meni samo onaj grimizni smrdi, al dobro... :D
a i ti si glup, sigurno imas neki drugi dupli za koji malo ko zna i mogao si taj da das a ne vunevutempero brate svi znamo za njega, nije fora....
Ne, Grimizni je prava osoba, moraću da te razočaram :D
Ma nije meni frka za to što svi znate, ovo je moj brat koji će samo popunjavati rupu u timu jer nema teoretske šanse da zaigra jer koristimo isti net :)
madafaka, uđi u sobu, šifra dio
Sijalica je postao slobodni agent i sada može da ga regrutuje ko god hoće, novo pojačanje Vunevotumeproa je novi vlasnik naloga Vunevotumepro lolo
Xela, to je nepravedno prema ostalim clanovima, transfer pod znakom upitnika.
А што је неправедно?
ЕДИТ: Сад сам видео на шта мислиш, то остави вечерас за састанак...
to xelin dupli, mogu i ja da dam neciji profil stariji od mesec dana i sa bodovima na koriscenje
To je moj dupli koji je dobio novog vlasnika, ne vidim šta je nepravedno, svi imaju duple samo nisu na vreme videli rupu u transferima :p
nesto mi govori da ste ti i zvezdale vec vidjeli tu rupu ranije lolo
Nije Zvezdale, drugi tim je planirao to da uradi, neću sad da kažem koji :D
ne znam ja, meni samo onaj grimizni smrdi, al dobro... :D
a i ti si glup, sigurno imas neki drugi dupli za koji malo ko zna i mogao si taj da das a ne vunevutempero brate svi znamo za njega, nije fora....
pa shvatio sam i ja to, imam i igraca, ali nisam hteo to da uradim...
А јел легално да ја као капитен спаринг тима на СХВ-у дам један свој дупли налог овде неком члану оданде у замену за 6 бодова у њиховој Лиги Шампиона?
Ne, Grimizni je prava osoba, moraću da te razočaram :D
Ma nije meni frka za to što svi znate, ovo je moj brat koji će samo popunjavati rupu u timu jer nema teoretske šanse da zaigra jer koristimo isti net :)
Transfer: Aleksandarkg je novi igrač Kompaunda.
*Link njegovog posta.
Sastav Kompaunda:
Reme
En_Dotter
Aleksandarkg
Naravno :p
http://www.haxball.com/?roomid=ebd1e919c39033e9a4c3577a034c496f2ec6d50f01a66bd87a39481be6b9c2ae&pass=1
АЛЕКСАНДАРКГ ЈЕ ЧЛАН КОМПАУНДА!
Šokeru pribeleži da je ŠEĆER I KIFLA član WIHNEHWOTUMEPROA!
Ima li još šta da se beleži?
Dio u Vune i Nimic ahahahhaahahahahahhhahah
:DD