HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. madafaka, uđi u sobu, šifra dio

2. Sijalica je postao slobodni agent i sada može da ga regrutuje ko god hoće, novo pojačanje Vunevotumeproa je novi vlasnik naloga Vunevotumepro lolo

3. Potvrdjujem transfer Marko-Arceri

Xela, to je nepravedno prema ostalim clanovima, transfer pod znakom upitnika.

4. А што је неправедно?

ЕДИТ: Сад сам видео на шта мислиш, то остави вечерас за састанак...

5. to xelin dupli, mogu i ja da dam neciji profil stariji od mesec dana i sa bodovima na koriscenje

6. To je moj dupli koji je dobio novog vlasnika, ne vidim šta je nepravedno, svi imaju duple samo nisu na vreme videli rupu u transferima :p

7. svi imaju duple samo nisu na vreme videli rupu u transferima

nesto mi govori da ste ti i zvezdale vec vidjeli tu rupu ranije lolo

8. Nije Zvezdale, drugi tim je planirao to da uradi, neću sad da kažem koji :D

9. ne znam ja, meni samo onaj grimizni smrdi, al dobro... :D
    a i ti si glup, sigurno imas neki drugi dupli za koji malo ko zna i mogao si taj da das a ne vunevutempero brate svi znamo za njega, nije fora....

10. pa shvatio sam i ja to, imam i igraca, ali nisam hteo to da uradim...

11. А јел легално да ја као капитен спаринг тима на СХВ-у дам један свој дупли налог овде неком члану оданде у замену за 6 бодова у њиховој Лиги Шампиона?

12. Ne, Grimizni je prava osoba, moraću da te razočaram :D
    Ma nije meni frka za to što svi znate, ovo je moj brat koji će samo popunjavati rupu u timu jer nema teoretske šanse da zaigra jer koristimo isti net :)

13. Transfer: Aleksandarkg je novi igrač Kompaunda.
    *Link njegovog posta.

Sastav Kompaunda:

14. А јел легално да ја као капитен спаринг тима на СХВ-у дам један свој дупли налог овде неком члану оданде у замену за 6 бодова у њиховој Лиги Шампиона?

Naravno :p

15. АЛЕКСАНДАРКГ ЈЕ ЧЛАН КОМПАУНДА!

16. Šokeru pribeleži da je ŠEĆER I KIFLA član WIHNEHWOTUMEPROA!

17. Transfer Džanki-Elementi prihvaćen

Transfer aleksandarkg-Kompaund prihvaćen

Transfer Šeker i kivla-Vune prihvaćen

Transfer Marko bre-Arčeri prihvaćen

Ima li još šta da se beleži?

18. Dio u Vune i Nimic ahahahhaahahahahahhhahah

Rekli o sajtu

U busu se devojka svadja preko fona da se ne kaze Vukajlija nego Vujaklija za recnik... ocaj na njenom licu kad je shvatila da ne moze objasniti

Mokoš · 11. Maj 2011.