isto i tamo me je lik bez pitanja ubacio u neki klan (gomboc, moderator tamo) i nisam igrao ni jednu utakmicu. kao i ovde sto ste me ubacili u elemente bez pitanja.
nisam ti ja mama da ti zabranim nesto, samo je debilno.
i nisam igrao ni jednu utakmicu.
Aha, nisi nijednu kao? :)
Momci ko je igrao protiv nas na SHBu? Je l' Janpi beše?
kao i ovde sto ste me ubacili u elemente bez pitanja.
U Elemente si sam otišao, što može potvrditi Laki koji je vodio transfere tad, i Lupus iz čijeg si tima pobegao pola sata pre isteka roka u Elemente.
ma bre necu da se raspravljam sa tobom, nisi u pravu. ja nisam igrao ni jednu tekmu, mozda neko sa mojim nickom posto imaju obicaj da pokupe random lika kad su kratki sa igracima.
Sad sam odgled'o snimak. Fin meč. Snošaji bili bolji celu utakmicu, kako pre tako i posle gola, ona Bondova greška je isuviše dobro poznata, tu se često ništa ne može jebiga. Fin meč. :)
jbg nisam odigrao ni jednu tekmu 3 dana, prvi put igam sa dzankijem ligu, bez ijednog treninga, malo je lagalo pri kraju a i cuvali smo rezultat tako da bolje nije ni moglo :)
ma bre necu da se raspravljam sa tobom, nisi u pravu. ja nisam igrao ni jednu tekmu, mozda neko sa mojim nickom posto imaju obicaj da pokupe random lika kad su kratki sa igracima.
Aha, jeste.
Lupuse šta si mašio brate, pa da je Sedplas umesto tebe igrao pobedili bi :p
E to sam provalio. Ovaj L@ki, kakav majstor i njegovo extra sense za poslednje 2 do 3 sekunde meča. Upadne čovek kao kontrolor, jbt nikakve malverzacija ne možeš da odradiš :P to sam video sad i desilo se kad je LAG igrao, jebeš li ga s'kim beše. A gde su svi ti kontrolorski upadi koje nisam video?! Laki, Laki... :)
e sad moram da se pobunim, koju ste vi tekmu gledali? imali su 2 sanse, jedna na nas nesporazum kad sam izbio loptu sa gol linije i jos jednu posle vodjstva. prvih 20 sekundi su imali loptu jer su krenuli sa centra i nabili je u cosak i sve dok nismo dali gol je bila u najmanju ruku ujednacena igra. posle datog gola smo se malo povukli sto je i logicno mada ni tad nisu bas nesto dominirali.
Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.
Снимак
http://www.mediafire.com/?o347rdo4004tjrb
nisam ti ja mama da ti zabranim nesto, samo je debilno.
Aha, nisi nijednu kao? :)
Momci ko je igrao protiv nas na SHBu? Je l' Janpi beše?
U Elemente si sam otišao, što može potvrditi Laki koji je vodio transfere tad, i Lupus iz čijeg si tima pobegao pola sata pre isteka roka u Elemente.
http://www.haxballtube.com/watch.php?v=9024d85d
ЧИЈЕ ДЕТЕ НОСИШ ЈАНПИИИ ???
2 колосалне шансе на 2:00, једну ја промашујем, другу Џанки меастрално стиже, као Бартез у најбољим данима...
Бонде, очекуј певете у року од пола сата са детаљном анализом :)
Очекујем :)
Sad sam odgled'o snimak. Fin meč. Snošaji bili bolji celu utakmicu, kako pre tako i posle gola, ona Bondova greška je isuviše dobro poznata, tu se često ništa ne može jebiga. Fin meč. :)
I bitno da je Džanki napis'o BRAVO JA :)
Јебеш то што смо бољи брате кад резултат каже 0-1 :П
Фала иначе :)
jbg nisam odigrao ni jednu tekmu 3 dana, prvi put igam sa dzankijem ligu, bez ijednog treninga, malo je lagalo pri kraju a i cuvali smo rezultat tako da bolje nije ni moglo :)
a lakijev ulazak u zadnjoj sekundi, epic :D
Џанкаров прелазак у Елементе је можда и највећи трансфер икада у нашој лиЗи.И одма је заузео место у стартној постави , Џанкара доминира!
Aha, jeste.
Lupuse šta si mašio brate, pa da je Sedplas umesto tebe igrao pobedili bi :p
E to sam provalio. Ovaj L@ki, kakav majstor i njegovo extra sense za poslednje 2 do 3 sekunde meča. Upadne čovek kao kontrolor, jbt nikakve malverzacija ne možeš da odradiš :P to sam video sad i desilo se kad je LAG igrao, jebeš li ga s'kim beše. A gde su svi ti kontrolorski upadi koje nisam video?! Laki, Laki... :)
E: Xela, nemo' se vređamo majke mu ga :P
Јбг кселомире, није ми дан...
oi oi oi tu sam ja, mojne da me ogovarate :D
sad gledam listu strelaca, dzankijev prvi gol :D
laki pa za to smo ga i doveli :D kristijano ronaldo :D
e sad moram da se pobunim, koju ste vi tekmu gledali? imali su 2 sanse, jedna na nas nesporazum kad sam izbio loptu sa gol linije i jos jednu posle vodjstva. prvih 20 sekundi su imali loptu jer su krenuli sa centra i nabili je u cosak i sve dok nismo dali gol je bila u najmanju ruku ujednacena igra. posle datog gola smo se malo povukli sto je i logicno mada ni tad nisu bas nesto dominirali.
Arceri ne mozemo danas.
Janpi tebi sve jebeno smeta, gori si od Manuela debelog i mene zajedno!