HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Звездале јављајте термин

2. Nimitz, okupiste li se?

3. Da dođe Gospodin Giggs...

4. Koliko ja vidim, Čavez nije tu sat vremena...jel dolazi uopšte?

5. Dolazi, aj sad sačekajte.

6. Dio nemoj k'o madafaka i Džanki da juriš službeni, razočaraćeš me i neću te primiti u Vune lolo (inače i to je zajedničko njima dvojici, hteli su da pređu kod nas :D)

7. ma boli me za službeni, meni se igra, neću da vam dam samo 15 minuta, ali nemojte da se iživljavate, do pola 10, 10 bitrebali da odigramo...:D

8. i ja sam tu, ako nesto iskrsne, radim neku prezentaciju, naci ce se 3 minuta, ali tek malo kasnije...
    kazem cisto da znate, ako nesto iskrsne, ali ipak igrajte vas dvojica...

9. pa ako si tu, odvoj tri minuta da igramo jebemuživot, ako nas oderu ovako, ti si kriv lololol

10. Ajde Chaveze stvori se da ne gubim vreme.

11. LAG - KRAJISNICI 0-2
    sansajn i jorgan po gol

kako je bilo dobro je proslo... cestitke krajini, ali utakmica nije bila ni za kurac realno xD

12. i da, ksela jel igramo veceras posle 10 mec kupa?? Kad budes znao javi.

13. E nema ovoga, pisite sluzbeni, radite sta hocete.

14. Večeras definitivno jok.

15. Pa možemo još malo da čekamo...

16. Ma dobra tekma sve u svemu, Lupus imao dobre sanse, al odbranio sam...posle gola je pocelo da laguje janpiju pa smo morali da igramo defanzivno, sve u svemu imali smo problema na sredini, koju smo nekako probili i iz prve sanse dali gol (bravo ja). Cestitam kupusu i bondu na igri. Whos next?

EDIT: Sokere, nemoj da jedes govna...nego se vrati :)

Rekli o sajtu

U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.

Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.