HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Guzo el te boli guza?

2. E zaboravio sam da pitam, sry sad. Jel obavezno igrati s nickom koji je na forumu ili nije? tj. s kojim sam prijavljen za ligu.

3. Nije,ja sam ovde stefannpXE,a na hax sam stelexD,tako da... :D

4. Da ali vidim pises stelexD 5 golova MiloshMix autogol, ako je tako onda pisi Pastore autogol ili cu igrati sa MiloshMix ;)

5. Е овако , прво лаки да се теби извиним што сам те прво звао ,па онда решио да играм са кузманом, крајње глупо од мене. Друго: Кузмане не знам шта ти би, никад нисам видео тебе да онако безвезе примаш голове, ништа сад идемо даље, али спреми се пред текму убудуће Треће: честитам противницима и одличном стелету , који је показао да и без сенке може одлично да игра, Милош и он се баш уклапају

6. Evo izmenio sam Milose :D

7. ma svaka cast na pobedi a za poraz sam ja krivac jer neuigranost i plus to sto sam leteo po mapi zbog laga je izazvalo ovakav poraz..izvinjavam se timu obilic ali sledeci put ce biti bolje ja se iskreno nadam..obratite paznju kako me je nosilo po mapi pre primljenih golova.

8. Samo da se javim da sam prisutan...
    Kompaund i dalje čeka Vune...

9. Skrpićemo se valjda kako-tako skorije, šta da radim...

10. Ja odoh, sad pišem sa mobilnog. Nemojte više da čekate.

11. REME ČEKAJ! EVO SKOČKA! ČEKAJ!

12. Wihnehwotumepro : Kompaund

0 - 1 službeni rezultat

Remeu je puk'o net, i otišao je da spava. Sutra nećemo moći da se uklopimo u istom terminu, pošto obojca imamo obaveze...

Dogovor je bio u 22h, i mi smo čekali do ponoći, što je mnogo više od standardnih 15min.

13. Čekaj, čekaj! Kako to?
    Pogledaj malo bolje moje postove i videćeš da NISAM PRECIZIRAO dan kada će se igrati!

14. Ksela, dogovor je dogovor. Nije mi drago što se ovako završilo, ali svi znamo da si mislio na današnji dan, što se vidi i po tvojim postovima!

15. Ne, nisam mislio, pogledaj postove bolje i videćeš da ne piše precizno datum, jurio sam danas da odigramo da bi završili što pre.

16. Ne piše precizno datum, ali si govorio da čekamo i da će tvoji saigrači doći VEČERAS.
    Čekali smo dva sata, i nisu se pojavili...

17. Kad mi nađeš post u kome sam precizirao da sam pomenuo da će se meč igrati isključivo danas tj. u PONEDELJAK priznaću ti rezultat, do tad ne.

18. E, nemoj da zajebavaš! Od devet sati blejim na Vuki, i čekam da se skupite! Napisao si gomilu postova gde nam govoriš da će doći, Reme je lepo napisao da neće moći sutra.

Nema šta da priznaješ rezultat, niste se pojavili, i to je službeni za nas...

19. Nemoj ti mene zajebavaš, kad budeš našao post u kome piše da ćemo ODIGRATI U PONEDELJAK tada se javi i dobićeš službeni, do tada ne želim da raspravljam.

Rekli o sajtu

Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.

Status Magazin · April 2009.