Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Nema posta gde to piše, ali vas čekamo čitavo veče! Ne zanima me, dogovorili smo se da odigramo večeras, niste se sakupili, službeni za nas...
Ајде бре преместите негде расправу, није вам ово чет
Nismo se dogovorili da odigramo večeras, nađi post gde to piše.
Možeš ti mene da čekaš od juče u 23h ako neko iz moje ekipe nije naglasio da se igra tad i tad u toliko i toliko sati službenog rezultata nema!
Prvi primer koji mi pada na pamet je prva utakmica Elemenata u ovoj sezoni, verovatno se sećaš da su se pojavili u poslednjih pola sata i da je Laki MORAO da odigra taj meč koji je izgubio, službeni nećeš dobiti, jedino što možeš dobiti su kazneni za oba tima ukoliko nastavimo ovako.
Edit:
Kole ne kvari momenat.
Kurčina ljudi, puk'o mi je net. Jebiga, šta da radim, sad videh šta ste pisali. Javio sam Jabuu, a ovo kucam sa mobilnog. Nikako ne mogu da igram. Valjda će mi srediti net za sledeće kolo. Inače jebiga, meni je trulo što ovako ispada, ali nije moja krivica, sutra ću da se najebem keve onima iz Sbb-a. Da mi radi net sad bismo igrali, al jebiga, viša sila. Čekamo vas jače od 2 sata. Rekao sam već da sutra ne mogu da igram zbog drugih obaveza. Šta da radim jebiga, a znate svi da mi službeni ne odgovara ni najmanje, jer mi onda Stelex mnogo beži na listi strelaca. Toliko od mene. Vidimo se za koji dan na heksu, a na sajt ću dolaziti sa moba, pa se vidimo i na sajtu onda. Pozdrav od brata Remea.
Kad budem dobio čvrste dokaze da sam rekao da ćemo igrati večeras priznaću službeni, do tad ne želim ni da razgovaram, rok odigravanja je do utorka u 23h, ispašću stoka ali me ne zanima.
Најбоље би било да изађе арбитражни судија или особа задужена за лигу и да да пресуду................. али ситуација је мање више јасна .....а опет можда и није ....
Лаки како мислиш јасна ? Шта је јасно ? службени или не ?
za sutra ili ostajete vi još? Ja mogu da teram do jutra i
da ga čekam...
Post pisan pre dva sata. Lepo sam ti odgovorio da sutra ne mogu da igram. Jebiga. Ako ćete da se jebavate i da izigravate ne znam ni ja šta, onda samo napred. Čekali smo vas dva sata i šta koji moji da radim sad? Nije moja krivica stvarno. Ispao sam maksimalno korektan i vodio sam računa o temi, čekao vas da dođete. Džaba.
Ne znam šta ste se ti i Jabu dogovarali, ali ja sam zbog ovog posta izgubio dosta vremena. A ovaj tvoj post mi govori da je ovo ipak bilo dogovoreno za danas. Zar ne?
Da, napisao sam taj post misleći da ćemo stići da odigramo danas, nigde nije naglašeno da ćemo igrati isključivo danas.
ja bi licno dao vama kaznene ko vas jebe xD
evo sta Soker sa onog svijeta kaze:
Ovo je ipak službeni za Kompaund, Xela, koliko god bio drčan ovde je čista situacija. Tvoja greška, sad jebi ga, pravda se mora zadovoljiti.
Poslednja šansa da se okupite sutra ako možete, inače Kompaund dobija, realno.
Sutra možemo, mi možemo odmah nije frka, fora je to što Reme ne može sutra, a Jabu ne želi da igra sa druga dva saigrača.
APDEJT iz svijeta banovanih!
Dali su ti da sam izabereš termin, izleteo si se i to uradio. SAD ISPAŠTAJ GREŠNIČE!
Šalu na stranu, sam si tvorac svoje sudbine ovde.
Prvo si sam sebe izjebao, da bi sad hteo da izjebeš njih, zašto bi onda oni tebe poštedeli izjebavanja ako češ ti njih da izjebeš?
mudro zbori soker....
Elementi : Propali Snošaj / 1:0 (Dzankee 1g)
Nimitz : Arčeri / 0:0
Zvezdale : Obilić / 5:1 (SteleXD 5g)
Wihnehwotumepro : Kompaund / službeni rezultat 0:1
10. kolo završeno!
Šokeru, stavi meč Zvezdale:Obilić na HBSV profil kada budeš imao vremena.
Pregledaj moje postove u kojima sam određivao termin i videćeš da NE PIŠE KOG DANA ĆEMO ODIGRATI, no nebitno, ukoliko se dodeli službeni Wihneh se povlači iz lige, a ostalima srećno.
Šokeru, stavi meč Zvezdale:Obilić na HBSV profil kada budeš imao vremena.
10. Kolo nije završeno dok Šoker ne potvrdi službeni rezultat!
Ovo je ipak službeni za Kompaund, Xela, koliko god bio drčan ovde je čista situacija. Tvoja greška, sad jebi ga, pravda se mora zadovoljiti.
Poslednja šansa da se okupite sutra ako možete, inače Kompaund dobija, realno.
Ja verujem Šerpasu...
A ti možeš da nađeš Aleksandra ili Dottera i odigraš meč jer su obojica aktivni.
Ne, ne mogu jer ni ja sutra neću biti tu.
Казнени су увек најбоље решење , сасеку спор у корену :))