HBSV - Вукајлија Премиер Лига - 2 вс 2 / сезона 2

1. Budući da ja ne planiram da popustim, a verujem ni Jabu predlažem da to da li je službeni ili ne odredi ostatak upravnog odbora, znači Lupus, Srbin i Biošoker što je ranije moguće. Ja ću svoje postove pobrisati sem par određenih.

2. Позивам пороту, тј. остала 3 члана управног одбора да се јаве кад им одговара да одржимо састанак...

3. Bez sastanka, napiši samo ovde službeni il' jok.

4. Ево овако шта ја мислим кад размислим мало боље. Ово што Кселомир ради је легално јер није дефинисано никаквим правилником, е сад питање је колико је то фер. И не само он, доста екипа то ради. По мени овај систем није фер где нема договора, него кад се нађемо. Систем са СХБ-а око договарања утакмица треба применити овде. И један и други тим има 4 играча, немогуће да нисте могли да се ускладите. Па на утакмици са Нимицом смо играли Значи ја и ја, и одиграли добро иако смо неугирани први пут играли тад. Могао да одложим за сутрадан док не дође Бонд, нисам то урадио јер сам се договорио са Шокером преко фејса да играмо у то време и хтео сам то да испоштујем. Могао сам да одложим јер ето нигде не пише да смо се договорили у то време. Свима у интересу је да се одигра утакмица а моја одлука о томе да ли ће бити службени и за кога ће бити донета на крају кола.

5. Nadam se da ću biti spreman za kup utakmicu.

Hohoho, a ako ne budeš? Onda će zaigrati moj čovek :D

6. E, u slučaju Vune - Kompaund ima još jedna začkoljica,

Kompaunde nama odgovara igranje posle 22h, ili to ili u 8 ujutru...

posle 22h

Citirao sam svoj prvi post u vezi meča, a posle 22h je i 22:05 i 6:10!

7. Ja mislim da su oba tima u pravu!

8. soker je rekao svoje, sta kenjate bre vise....
    e da, kselomire sad se ciganises i to mnogo se ciganises

iz senke
    Nadam se da ću biti spreman za kup utakmicu.

ja se nadam da neces lolo

9. Hhaahh, ksela ode iz heksa?

10. e da, Laki apdejtuj nam listu igraca na prvoj strani, jer je prelazni rok gotov

11. rok za odigravanje je veceras? ako se ne skupe oba tima do veceras to su 0 bodova za obe ekipe, nema potrebe za kaznenim, jednostavno nisu usaglasili termine. mada moze i po 1 kazneni da ne bi doslo tu sad do nekih namernih nedolazaka... u glavnom ne vidim zasto bi helin tim ispastao, oboici kaznene nikako pobeda sluzbenim. ako su sinoc morali da odigraju onda helin tim gubi, u suprotnom ne vidim zasto bi on ispastao

12. soker je rekao svoje, sta kenjate bre vise....

Šoker je rekao službeni za Kompaund, pa rečenicu kasnije da se nađemo i odigramo danas.

13. kad bolje razmislim ksela je supak, karajte ga sa sluzbenim

14. mada moze i po 1 kazneni da ne bi doslo tu sad do nekih namernih nedolazaka... u glavnom ne vidim zasto bi helin tim ispastao, oboici kaznene nikako pobeda sluzbenim. ako su sinoc morali da odigraju onda helin tim gubi, u suprotnom ne vidim zasto bi on ispastao

+1

15. janpi
    kad bolje razmislim ksela je supak, karajte ga sa sluzbenim

HAHAHHAHAAHHAHAHAHAHA

16. nek odigra vune sa gombandom, ionako ce da budu zadnji :)

17. nek odigra vune sa gombandom, ionako ce da budu zadnji :)

Skočko te neće primiti kad dokurčiš Elementima :)

18. Кол'ко сте сви јадни :(
    Ај' да играмо ...

http://www.haxball.com/?roomid=67ba92de166f3b1942317da3c669f34066114a5bd8ee1c1fc0af5ca6c9700ab3&pass=1

вука (латиницом патриЈоте! )

19. Po meni ne treba onde sluzbenjak, nego da odigraju veceras, ukoliko se kompaund ne pojavi, onda kazneni za oboje. Jer se nisu skontali. Nije ni pravedno da vune gubi, a ima treci dan, nidje veze. :D moje misljenje :D

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.