Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“
Danas · 06. Novembar 2008.
Казнени су увек најбоље решење , сасеку спор у корену :))
slazem se sa diktatorom... ovaj Lakijem.
Kselo soker je rekao sta misli, javio mi se u viziji jer ja sam the one who speaks to the banned people!!!
Tu su Dotter i Aleksandar.
Ksela, dogovor je bio za večeras, niste se pojavili...
Ne želim više da se raspravljam sa tobom...
Ne raspravljamo. Nađi mi post gde piše da će se meč odigrati u ponedeljak i priznaću ti službeni.
I da ponovim, ukoliko se službeni za Kompaund prizna Wihneh se povlači iz lige, sve sam mogao da istrpim ali ovo prosipanje po postovima da je dogovor bio za večeras ne mogu.
Xelo, u 21 h kad smo rekli da smo tu, rekao si da je dogovor da igramo posle 22. Koga sad praviš ludim? Jebote, sam si sebe pokopao, a mi ti nismo srali ništa. Čekali smo 2 sata i desilo se šta se desilo. Budi fer brate. Ja ne mogu da vračam na koji dan si ti mislio. Kapiraš? Jebiga, šta da ti kažem? Birao si termin i zasrao si, sad još sereš dodatno. Mislim, nisi fer ispao.
Rekao sam igramo posle 22h, ne i koji dan, nađi mi da piše da igramo u ponedeljak posle 22h i izviniću se svima i obrisaću postove, do tad me ne zanima.
А ако ти нађе који дан, јел мора да ти нађе месец и годину? Мислим стварно Кселомире, ја те готивим и све то али ово просеравање ти не треба...
Po čijem vremenu u 22h? Daj ne zajebavaj me.
Nakon prvog meča sa Lagom ja sam prestao da određujem tačno vreme odigravanja baš zbog ovakvih slučajeva, no to je u ovom trenutku nebitno pošto se Wihnehwotumepro povlači iz lige ove sezone a o kupu ću još razmisliti, srećno svima u ostatku takmičenja i nadam se da će Kompaund sa ova 3 boda osvojiti titulu. Do sledeće sezone, a možda ni tad, ćemo se gledati samo u rekreativnim, laku noć.
EDIT:
Kineskom.
Дај не циганиши се молим те. Шта курац повлачење, па ниси ти Војводина. Чек, имаш ти ако се не варам још 2-3 играча, јел ниси могао њих да убациш? Стиче се утисак да вам је свима мало докурчио хекс па се зајебавате са овом лигом. Кселомире, ако се повучеш из лиге вероватно знаш да ћеш бити санкционисан и то по оним ригорознијим казнама које си предлагао. Немој да једеш говна, него истрпи тај службени и терај даље...
Jebe mi se, isključite me iz odbora, anatemišite k'o Madafaku ja službeni priznati neću, ukoliko Skočko hoće neka nastavi da igra ja ne želim više da igram, ciganisaću se jer nema dokaza da je dogovoren ponedeljak, dok se ne dostave isti ja neću priznati službeni, a dok ne priznam službeni ili dok se ne odigra meč ja neću igrati ligu, kraj priče.
Не причам о анатемисању, сећаш се да си предлагао одузимање бодова због недоличног понашања, а ту спада и иступање из лиге...
Neka Skočko odluči šta će biti s timom, ja se povlačim iz lige a Dušan nije više zainteresovan za ovo tako da Skočku ostaje da vodi tim, ukoliko ne želi da ga povuče, u vezi čega ću ga podržati. Inače, čisto da vam kažem da dečko nije mogao da dođe večeras jer se sprema za svetsko takmičenje iz jujitsu-a :)
Ово је баш супер, Шокер који треба да буде ту да одлучи и да каже шта се дешава он је банован јер га је болео курац за све...
I još mi je tražio dupli da koristi dok je banovan a kasnije me ignoriše i ne odgovara na čet, e pa ne dam, kao što ne dam ni službeni.
ЛАКИ РОДИТЕЉУ ВРАТИ СЕ!
Само чврста рука све решава овде...
Ali
lolo
Па то је зајебанција :)
E? Nisam znao da je zajebancija jebote... lolo
ЈА сам мало попијо вечерас, тако да не замери :)