Poze u kojima žene najviše uživaju
  • Richard Pryor

Malo je neprijatno da otvorim ovakvu temu,ali eto,treba mi pomoć.Razgovor sa devojkom zbog koje ovo pišem ne vredi,pošto je prilično stidljiva kad je seks u pitanju,a ja sam one klasične poze probao i mogu reći da to baš i ne funkcioniše najbolje(za nju).
    Pa bih voleo da se devojke jave sa nekim savetima i pozitivnim iskustvima.
    I da,nemojte mi davati linkove za kamasutru i ta sranja.

• S

Odvazan si ti mladic, svaka cast.

• Richard Pryor

A brate,jednostavno ne mogu da provalim šta njoj odgovara,a ona neće da mi kaže.
    Jbg bolje da pitam nego da nastavim da se pravim pametan xD

• Фејзбукманијак

си се запитао да је до тебе а не до ње? Мислим на проблем што она не ужива?

• Bruce

Brate, ako ne možeš da provališ postoji realna mogućnost da ni ona sama nije sigurna. Ipak ti nju direktno pitaj - veruj, na duge staze se isplati.

• Скелетор

pitaj je, šta se tripuješ, ionako ste se već spavali.

• messalina

Ipak ti nju direktno pitaj - veruj, na duge staze se isplati.

Amin. Nisu sve iste, nekoj više prija jedno, drugoj drugo. Ono što bi ti neko rekao da njegovoj prija, njoj možda neće prijati toliko.

• k

Ја сам скапирала после неких разговора са другарицама, да већини прија кад су горе. Пусти је да буде горе и да она мало диктира.

• Richard Pryor

U prvom komentaru sam rekao da ona ne želi da priča o tome.Bruce,to da ni ona ne može da provali je moguće,pošto smo do sada samo jedno sa drugim spavali.

• Richard Pryor

Fejzbuče,zapitao sam se i to veruj mi.

• Фејзбукманијак

Ал чекај, јел она баш не ужива у сексу са тобом?

• wojtek

Боли те бре курац шта јој прија.

• Richard Pryor

U većini slučajeva ne.

• k

Слобице, што си недоступан, требаш ми нешто :)

• Фејзбукманијак

Ја сам скапирала после неких разговора са другарицама, да већини прија кад су горе. Пусти је да буде горе и да она мало диктира.

Да дозволиш жени да диктира??? Да ли си ти луда, па шта је онда улога мушкарца ту?

• Richard Pryor

Vojteče,jbg,nije mi ona kres varijanta pa da me boli uvo da li ona uživa ili ne.

• Bruce

Zajebi ti sve ove savete, to će samo da te zbuni, ili još bolje - pokaži joj sve ove savete pa neka sama razmisli. (ali pre svega budi 100% siguran da je ukapirala da si ti ovde POTPUNO ANONIMAN i da nikom nisi pričao o vašim problemima)

• Richard Pryor

Katija,hvala na savetu,primetio sam da joj najviše odgovara da je ona gore,samo što ta poza za mene baš i ne funkcioniše xD

• Richard Pryor

Bruce,fora je što ni ona sama verovatno ne zna šta joj godi,pošto nije puno poza ni probala.
    Znači ono što meni treba jeste ženski savet šta pokušati.

• k

Како мислиш не функционише за тебе? Па пусти да она буде горе, докле год не буде задовољена, а ти ћеш лако, окрени је касније, обрни, теби, мислим, мушкарцима, не треба много :)

Потруди се око ње. Мислим, битно је да јој покажеш да је теби стало да њој буде лепо. Пусти ти Војтека, он се шали. Он се око свеоје девојке и те како труди, што је похвално.