Ђаво

1. Drogeranti, sveti oci vas jebli.

2. Френки не пиши то име на Шавиној теми! Он не воли да се помињу Оци! Немој кате молим!

3. Такође ово је 666. регистровани аутор, http://vukajlija.com/recnik/autori/666.

Његов ник је Сторм, тј Олуја. И он има ову дефиницију која указује да је он Шавов следбеник! Шаво је у њему!

4. јесте. Слушајте овог човијека, зна шта говори.

5. та дефиниција има редни број 3969, а ако бисмо гледали посебно прва три па затим и последња три броја тог броја дошли бисмо до следећег закључка...

396 => 3+9+6=18 ^ 6+6+6=18

969 => када се обрну први и последњи број тог броја добија се 666--- мислите о томе!!!! НИЈЕ НАИВНО НИМАЛО!

6. ЈЕБОТЕ ЛАДНО. ЈЕЗА МЕ ВАТА ПОЛАКО.

7. OBRNUO MI SHOVIJEK KRST I SAD SAM POSEDNUT! SHAVOLE ODLAZI!

8. Шаволе ОДЛАЗИ ОСТАВИ КУМОВЕ ДА БИВСТВУЈУ СПОКОЈНО!! ПУСТИ КУМОВЕ УКУЋАНЕ ДА МИРНО СПАВАЈУ! НЕ ДОВОДИ МУ ТЕТРЕБА У САН ВИШЕ НИКАД! АААААААМИИН!

9. е што ми је драго због овог човјека што се спасијо од Шавла. Баш сам задовољна. Бог све види.

10. Јовичићев Бог је прејак и преснажан!

11. Па кад му је Јовичић објаснијо неке ствари нако лијепо како само он зна и умије.

12. Шаво је морао да подлегне под утицај и моћ Бога Јовичићевог! Шаво није моћан ка` Он!

13. Došla zora, otišao Šavo, mlijeko se prosulo!

14. ШАВО ПАЗИ НА МЛЕКЦЕ ЈЕБОТЕ МЕЂЕД!

15. Шаво млекце је просуо по поду се указаше ЧИРОВИ! Чирови прегадни!

16. ŠAVO NE PAZIŠ, ZGAZIĆE TE PANDAN I MEĐED POBRATIM!

17. Шаво не сиј говна по чиревима!!!

18. Међед побратим отераће Шава!

19. Зовите Човијека да га тукне у плућо! Аурора где си садаа??

Rekli o sajtu

Na sajtu vukajlija.com definisan je pluskvamfutur I i II , poseban morfološki oblik glagola, kojim se služe političari kada govore o ulasku Srbije u Evropsku uniju.

Kurir · 20. Februar 2011.