Prijava

Sad nešto klikam po Vukajliji, kliknem na jednoga autora, i pomislih "Valjalo bi da može profil da se komentariše.". Ali ja imam još bolji predlog od toga! Da sa naprave dva reda za komentarisanje, jedan da nekome komentarišeš profil tipa "Ekstra su ti definicije, ćeš mi daš MSN?" a drugi red bi služio za kometarisanje onoga O sebi.

Surovi, koliko sam se zajebava', toliko sam i ozbiljan bio. Mene izgleda ka' zanimljiv predlog. Što ću, nije mi zanimljiv Fejsbuk. :)

ma da. ovde mnogo interesantnije.
nekako porodicna atmosVera.
slazem se :)

ja nisam rekao da mislim da je predlog smešan, nego mi zanimljivo kako si se toga setio dok klikces po vukajliji, a pre par postova si negde rekao da smisljas uglavnom dok si u kupatilu pa sam tako nešto projektovao...

odlicno se vadis.
trenirao si na nekoj zenskoj, smem da se kladim :)

Surovi, prije jedno pola sata sam se kupao, i pogodi o čemu sam razmišljao. Tako je. O tome koju temu bi mogao da otvorim a koja bi pomogla da se unaprijedi ili Vukajlija načini zanimljivijom. Znam, jadan sam, ali nisam ja kriv što mi se majka nije bolje udala. :)

mesjo, jedan si od retkih koji uspeju da me nasmeju cim otvore usta :)
na onaj najbolji moguci nacin kazem ovo

Sačekaćemo Kaizena da vidimo 'oće li se on smijat' na ovo. :)

Da da, ovde je nekako domacinski... toplina:)
Jebes ti ove fejsbukove, ko da si u velegradu, ni komsiju ne poznajes, nikom se ne javljas na ulici, poslovan odnos, hvalis necije slike formalnosti radi ili da bi i on onda hvalio tvoje.

al ga rece sad lit. ko andric :)

A šta kad promeni "O sebi"? Mislim da bi bio dovoljan jedan red komentara na profilu.

Ako i to nije previse :):) Ja bih pre uveo obavestenje o novoj licnoj poruci. :):):)
E, kaizene, ako uvedes komentare, obavezno omoguci 'enable/disable'.

Jeeeeeeeeeeeeeeee........Hajde da napravimo sajt tipa MajFejsKarike i da ona ispod svačijeg avatara pišemo, joj baš ti je ekstra avatar, kako je samo cooooool i majka te rodila tako perfektnog...Jeeeeeeeeeeeee.........
Kažem ti ja da ti je avatar EKSTRA i duguješ mi 14,7 palčeva gore....jeeeeeeeeee...........

Jes da zvuči ka' Fejsbuk i Majspejs, ali jebiga, ziljavi čovek vremenom. :) A Kaizene, ako bi on/ona promijenila ono što piše o sebi, onda bi se komentari automatski brisali. Mada kad malo razmislim, ne valja predlog a? Lokujte je da se ne blamiram više. :)

ja mislim da bi trebalo uzimati sve te stvari koje su socijlnim mrežama donele toliku popularnost. iako ne vidim direktnu korist za mene, sajt bi se oplemenio i kapiram da je to dobra stvar.

Ma da. Stvar je u ljudima kako koriste te mogućnosti. To što selenijum navodi pišu nekreativci (da ih tako nazovem :)) a takvi gotovo da nema na Vukajliji.

Komentarisanje profila je gej.