Palac dole za predlog. Sad jos treba i da gledam jel mi profil dovoljno kul za komentarisanje, i da gledam tudje profile a ne definicije. Pored toga, ne vidim neko drasticno povecanje zabave uvodjenjem ovog predloga.
Није лоша идеја, али сам ја пре за то да се направи да искачу поп-ап обавештења кад примиш ПМ или кад ти неко прокоментарише дефку.
Баш би било фенси. :) А? А? А?
a ja da se vratim na dzimijev post. dobra ideja, ako bi mogla da se napravi. isto, da iskacu popupovi i kad neko komentarisao neku definiciju koju si i ti komentarisao (doduse, onda bi bila malo guzva tu, al valjda moze da se smisli nesto interesantno)
Није лоша идеја, али сам ја пре за то да се направи да искачу поп-ап обавештења кад примиш ПМ или кад ти неко прокоментарише дефку. bravo jimy, pa nije kajzen u slobodno vreme majkrosoft manijak i x box mejker :)
Winston_100_S i ja bi sine ( zbog tebe i mene sigurno nece uvoditi ovo hahahaha) Zezam se naravno (nadam se i da se i ti zezas) nego super je predlog ja sam ZA ZA ZA!
Palac dole za predlog. Sad jos treba i da gledam jel mi profil dovoljno kul za komentarisanje, i da gledam tudje profile a ne definicije. Pored toga, ne vidim neko drasticno povecanje zabave uvodjenjem ovog predloga.
Није лоша идеја, али сам ја пре за то да се направи да искачу поп-ап обавештења кад примиш ПМ или кад ти неко прокоментарише дефку.
Баш би било фенси. :) А? А? А?
Ja sam sa Džimijem :) To bi bilo super.
PM?
Pizda materina... uglavnom... U nekim kontekstima i Private Message, ali retko.
Makse, neću više da se oglašavam na ovu temu, svi me zajebavaju. :)
Ја сам за МОЛИМ ТЕ КАИЗЕНЕ могућност додавање позадине односно волпејпера на профил да ми не блеји онако чамац сам а около бело.
a ja da se vratim na dzimijev post. dobra ideja, ako bi mogla da se napravi. isto, da iskacu popupovi i kad neko komentarisao neku definiciju koju si i ti komentarisao (doduse, onda bi bila malo guzva tu, al valjda moze da se smisli nesto interesantno)
Ne mora nista da iskace. Turi neku zvezdicu na profil, pored komentara. A na vr'u obavestenje o PVT-u.
Ухухуху ја волим кад искаче!
И за то сам!!!
Hutersi stvarn imaju do ja jo pesme.
Ja mislim da je sve ovo namestaljka. Sve sami Mito i Korupcija...strahota...
Није лоша идеја, али сам ја пре за то да се направи да искачу поп-ап обавештења кад примиш ПМ или кад ти неко прокоментарише дефку. bravo jimy, pa nije kajzen u slobodno vreme majkrosoft manijak i x box mejker :)
Тјах, шта је пар редова кода за Кајзена. :)
iako redovno pratim diskusije sa predlozima trenutno sam u gužvi i nemam vremena za unapređenja barem narednih mesec dana.
eto jesam li ti rekao :) znam kajzena u dushu axaxaxa
Ja imam najbolji predlog, neka nam Kaizen preda Vukajliju na mjesec dana, pa da sami pravimo šta 'oćemo. Kako bi to jako bilo. :)
kod bellog sve moze...sta god da se dogovorite... ja sam za...voleo bih da komentarisem profil neke zenske...da kazem sta bih joj sve radio
Winston_100_S i ja bi sine ( zbog tebe i mene sigurno nece uvoditi ovo hahahaha) Zezam se naravno (nadam se i da se i ti zezas) nego super je predlog ja sam ZA ZA ZA!