Adolf Hitler

  1. А КАКО ОБЈАШЊАВАТЕ ТО ШТО СУ ЈЕВРЕЈИ ТОЛИКО БОЛЕСТАН НАРОД ДА ПОДРЖАВАЈУ ИНЦЕСТ. ЖЕНЕ СЕ МЕЂУСОБНО, У КРУГУ ФАМИЛИЈЕ КАКО БОГАТСВО НЕ БИ РАСИПАЛИ ОКОЛО, НЕГО ГА ЗАДРЖАЛИ У ФАМИЛИЈИ.

  2. Jebiga, čudna su sorta. Toga je bilo i u mnogim evropskim kraljevskim porodicama. U svakom slučaju nije razlog za genocid nad Jevrejima.

  3. НИЈЕ НАРАВНО, АЛ НЕ ВОЛИМ ИХ УОПШТЕ.

  4. Ni ja ne volim CAPS LOCK :)

  5. Штајемајмуне ti si verovatno otudjeni jevrej kao i tvoj idejni vodja Adolf. Znaš li kako mudžahedini muče jevrejsku goloruku nejač u pojasu Gaze?

  6. Ti si iz istih razloga koje sam rekao,svojim crno-belim pogledom ogranicenim pogledom na svet meni rekao da ja podrzavam ustase i NDH zbog toga sto ja sam svojim sirokim pogledom na stvari vidim neke hicine ideje kao briljantne...e zbog toga te ja smatram za govno...

    Prvo, nisam ti ja rekao da podržavaš NDH. Drugo, nisi rekao koje Hićine ideje držiš za briljantne?

    generalizujes ljude prema njihovom misljenju

    Pa mene su u porodici učili da SORTIRAM ljude prema njihovom mišljenju. Tu sam te negde i sortirao, između nepismenog idiota i trola, nisam baš sasvim siguran. Al verujem da ćeš sad da mi rasvetliš tu malu dilemu.

  7. АХИЛЕ ЖИДЕ НАШ !!!! ЈЕШО НАД ЈЕШАМА, ЈЕЛ ТЕ ПЛАЋАЈУ ОВИ ИЗ ИЗРАЕЛА ДА ПИШЕШ КОМЕНТАРЕ ПО ФОРУМУ?

  8. TAKO JE, MAJKE VAM GA ŠARLATANSKE!

  9. Evo ko su sve Jevreji:

    Mark Cukerberg, gazda od Fejsbuka
    Sergej Brin i Leri Pejdž, gazde od Gugla
    Ajnštajn
    Frojd
    Edvard Viten, najuticajniji teoretičar teorije struna, mnogi ga smatraju nasljednikom Ajnštajna

    to su samo neka imena koja mi padaju na pamet

  10. Jesu Hebreji i JEvreji jedan isti narod?

  11. Заборавио си мене Јовичићу :)

  12. Neka je večna slava i hvala 60 000 000 jevreja koji nisu dočekali slobodu u vekovnoj obećanoj zemlji jednom jedinom Izraelu gde goloruka nejač Mosada čuva judeizam od najezda bilijardi i milijardi varvara koji bi da unište naš sveti narod

  13. ja mislim da je i onaj ASANŽ jevrejčina...

  14. a i Edvard Kulen lololo!

  15. Ахиле каквих бре 60 милиона, шта бауљаш ?
    ја на ове твоје ретардиране коментаре не могу да прећутим..

  16. i Edvard Kulen

    Jel nije on Mađarčina?

  17. EURO JE JEVREJ

    TREBA GA SPALITI

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.