Adolf Hitler

1. TI si lud,nemam ja nista s' tim.

2. Vrlo hrabro od tebe, napišeš uvredu pa obrišeš post, super. I neka si obrisao sramotu, oprostiće ti se.

3. Svi koji temu o zločinima nad jevrejima ismevaju i nipodoštavaju neka se stide. Kako ćete sutra svoju decu vaspitavati kada negirate zločin nad zločinima i najcrnje dane čovečanstva? Zaista ne znam kuda to sve vodi i osećam duboku potrešenost vašim izlaganjima. Ja ne znam zašto i kako se u ovoj nekada dobroj zemlji nakupilo toliko mržnje prema nama jevrejima. Neka vam je na čast i krv. Odoh da spavam, zaista sam neprijatno iznenadjen Vukajlijom. Ove izlive antisemitizma treba najstrože zabraniti. Toliko

4. Oprostite mi moju ruznu proslost.

5. Zbog vas i vama sličnih se holokaust i desio. Jedni sistematski uništavaju nas jevreje a drugi okreću glavu i menjaju temu. Jadno. Svaka čast skočimišu i jovičiću koji razumeju patnje nas jevreja. Mi jevreji smo velikodušan narod i opraštamo. Sve vam je oprošteno. Mir vama

6. Да Тлерхи није таманио Жиде, Хистори Ченел би био сморчина!

7. Zbog vas i vama sličnih se holokaust i desio. Jedni sistematski uništavaju nas jevreje a drugi okreću glavu i menjaju temu. Jadno. Svaka čast skočimišu i jovičiću koji razumeju patnje nas jevreja. Mi jevreji smo velikodušan narod i opraštamo. Sve vam je oprošteno. Mir vama

A STA JE SA NAMA KIRGISTANCIMA,KO CE DA OPROSTI GENOCID NAD KIRGISTANCIMA...NEMA OPROSTAJA ZA VAS JEVREJE TRAZILI STE RAT,DOBICETE GA

ZA KIRGISTAN,ALJAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAHHHHHHHHHHHH

8. Hitler je bio pička!

9. I zašto se prekinulo emitovanje serije koja opisuje tragičnu sudbinu jevreja na našem podneblju "Miris kiše na Balkanu". Zašto su izostavljene ključne epizode i kadrovi koji opisuju naše patnje. Da li to RTS diskriminiše jevreje? Zašto Mirka Vasiljević u svojoj zvaničnoj biografiji ne navodi da je glumila jevrejku? Zašto je u Srbiji danas tako teško biti jevrej? Na ova i na druga pitanja nemate odgovor.

10. Laku noć proklete antisemite. Neka vam se svevišnji onaj čije ime se ne izgovara smiluje i oprosti grehe vaše.

11. ZAŠTO STE TAKVI JUDEJI DJEĆKI?

12. Jovičiću,stvarno nema razlike da li je ,,kvazi,, hriscanstvo ili ,,pravo,,...to je kao da kazes da je hitler bio kvazi nacista i da se nacizam treba i dalje upraznjavata samo sa boljim ljudima...hriscanstvo je imalo svoju sansu i usralo je svojom zlobom,neistinom i besmislenoscu....ne znam kako i dalje dise,a i verujem da i ti duboko u sebi znas koliki je apsurd

13. A JA KRIZIRAM JER NEMAM VIŠE PLJUGE!

14. ЈУДЕЈЦИ МРШТЕ У ЕГИПАТ!

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.