Prijava

Kurac ga je iko riješio.

ГМ, цитирала сам проф. Ивана Миленковића, који је алудирао на то да је Кејнз тек 1936. објавио Општу теорију запослености, камате и новца, а Хитлер пре тога јавним радовима и развојем производње усмерене ка наоружању, успео да опорави привреду Немачке. Не причам о његовој генијалности, нити га браним, само хоћу да кажем да увек постоје две стране медаље.

Odljično ga je rešio. Oslobodio privredu viška stanovništva, gotovo polovine. Doprineo da se svi gradovi sruše do temelja, pa onaj ko je ostao (živ žene i deca ispod 10 godina) da lepo stavljaju komen na kamen

нити га браним, само хоћу да кажем да увек постоје две стране медаље.

To je moja poenta sve ovo vreme...to je pravi nacin razmisljanja...svaka cast,judenko,ovo je najpametnije sto je receno ovde

Ne mozes da dignes privredu industrijom oruzja, mislim mozes, ali ne na duge staze. On je to razvijao jer je ciljao na rat, a bez rata industrija ne funkcionise, sto pokazuju Ameri iz dana u dan.

nikolat brate koga ti ne mrziš?

Nikolat, koji je tebi kurac, sto je zoves judenka? I sto mrzis jevreje, jesu ti silovali kevu ili nesto? Osecam da ne znas nijednog jevreja i da samo kenjas ovde.

ГМ, цитирала сам проф. Ивана Миленковића, који је алудирао на то да је Кејнз тек 1936. објавио Општу теорију запослености, камате и новца, а Хитлер пре тога јавним радовима и развојем производње усмерене ка наоружању, успео да опорави привреду Немачке. Не причам о његовој генијалности, нити га браним, само хоћу да кажем да увек постоје две стране медаље.

Po toj logici, faraon Amenhotep je zakon za kulturologa i filozofa Mirču Elijade, jer gde je bio Mirča Elijade kad je taj faraon rešavao stvari svetog i profanog? Mislim da nije u pitanju druga strana medalje, već druga strana logike, ono T okrenuto naopako.

Катија, 1930. је објавио Treatise on Money, где је износио идеје о расту незапослености кад штедња превазиђе инвестиције. Уосталом, Рузвелт је почео са њу дилом, чини ми се, пре Хиће.
И ово што Луди Чак рече стоји.

P.S. Ко је тај Миленковић? Неки с нашег факса?

ГМ, капирам да си скапирао шта сам желала да кажем, проблеми у економији изнедре ратове. Свака криза и депресија се реши неким ратом, што је историја показала. А онда на некој Лиги народа се сви измире и шатро оживе глобалну трговину.

Миленковић је, од ове године, мислим редован професор код нас. Раније је део из Берзи и финансијских тржишта држао, а сад на мастеру предаје Међународно банкарство.

jebite se!!!!ne mrzim neduzne jevreje mrzim samo one masone...i mislio sam da katija nije jevrejka nego da se zajebava pa sam se i ja zajebavao!!!nego vi hocete da napravite od mene stoku i zbog toga se jebite kurator i LUDI CAK !!!

не могу да читам све ово....ал само да поменем да је Хитлер био фаца поред свега овога!!!!!!!!!!!!!
Прочитао сам Мајн Кампф и закључио да је био јебени геније!!!!!!!!!!!

Ovakvi šovinisti i fašisti kao ovaj Nikolat koji misle da bi sve koji nisu kao on trebalo kolektivno spaliti pa silovati su ruglo naše zemlje. Šta su ti siroti jevreji ikada uradili nažao? Šta su ti bespomoćni starci i goloruke žene skrivile? Stidi se

da, faca... šta je majmune hočeš da se kladimo u somiča da ti je neki predak streljan od strane nacista?

Care jesam li ja tebe vredjao? šta padaš u vatru popuši pljugu popij pivo.

ае !!!!!
моји су пореклом са Филипина, тако да тешко.

брате, јесте он убијао превише.....све то стоји, ал да није био њушкетина не би постао то што јесте.

ok dugujem ti somića! ali opet shvataš moju poentu. meni recimo jeste.

Najvise me nervira to sto Katja zna da se zajebavam za to judenko,a znaju i kurator i LUDI CAK nego su se nasli tu glumiti nesto i od sebe napraviti neke dobrote a od mene seljacinu najvecu...kako ste me iznervirali,crvi jedni prokleti

OВО ЈЕ ЖИВ КАРАЂОРЂЕ

ahhaha ala si se ti utripovao...