Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
Pliduuu, pa da postoji unistio bi ljudsku vrstu iste godine kad je nastala
nebitno je to, udaljavamo se od teme. i te masone treba iskoristit, ja npr planiram (i radi se na tome uveliko) da pojedini pomognu kroz medije da se navijaci Zvezde dovedu u apsolutnu vezu sa izdajnickim rezimom naprednjaka i da se to plasira polako u javnost kako bi se taj klub osramotio i naposletku ugasio, a onda izbrisao svaki trag na postojanje zvezde eventualno u buducnosti.
Pricamo konkretno o zakonima fizike
a da vucic navija za partizan grobari kao ne bi koristili privilegije.cela drzava je osramocena a ne samo klub
usput, molba da neko reaguje na gambijeve upise, bilo kako. Postaje otuzno
Haha kakva si ti pickica bedna. Uciteljice, gambi me dirooo
gambi nisam mislio da ispadne kao zalba vec da neko obrati paznju na tebe
ne znam labo, nije to sad bitno
e ako moze ona budala da nas jebe onda i treba
Bombas huligan od 45 godina radi plaky :(
Diraju me deca uciteljice nije da se zalim al ono nije u redu :( ja bih da budem debil da me niko ne dira :((
nadam se da ce mu neko reci nesto pozitivno ili bar napisati haha, evo upinje danima. Molim vas neka mu neko napise haha, mozda nas ostavi da diskutujemo.
Hahahah Gamby
Hahahah Bombi
Imam neku svadbu danas, inače bih ispisao mnogo stvari zbog kojih bi me prozivali
Zapamti sta si hteo trifors, i pisi nam drugi put
da li fizička kondicija čoveka deluje antigravitaciono, evo šetam večeras, a baš sam se ulenjio nešto pijem kolu jedem meso i kajmak danima, tačno osećam kako mi se noge teže odvajaju od zemlje
bolje pij kvas umesto kole, lepse je i nije stetno.
šta je to kvas
nase bezalkoholno pice na biljnoj bazi, proizvodi bip.
to je samo distrakcija bila, nećemo sad o pićima.. nego evolucionisti batalili temu pod izgovorom da trolujem, a ustvari nemaju više odgovora... čuj trolujem, šta neko je istrolovan i boli ga stomak jel? Odgovorite jebno ako ste u pravu
Treba češće pokretati ovu temu, nek bude ono skladište svih sranja koja su vam na umu.
https://www.youtube.com/watch?v=WZUo5v1P5Gk
Suludo je zastupati neku teoriju ovako površno, ali nije do ovog lika, koliko je cela ta teorija površna.