Њам или бљак

1. Na slici izgleda Yum!
    ----------
    Živo meso

2. da sam pas verovatno njam,ovako fuj..

kolač sa makom

3. I hate cmokvas.
    --------
    Vasabi

4. a šta je to Vasabi??

pljeskavica

5. Njam!

Pohovane tikvice.

6. Vasabi je neka vrsta sosa. Zelene je boje i vrlo je ljut. Najviše ga konzumiraju u istočoazijskim državama.

Uzgred, I hate pohovane tikvice.
    ---------------
    Tabasko sos.

7. No, thanks.

Svezi krastavci.

8. Ne znam šta je, ali ako je to onaj Meksički čudni sos od soje na koji ja mislim, onda bljak.

Nerazmućene u vodi multi vita šumeće tablete.

9. Sveži krastavci - NJAM

10. YUM za šumeće tablete. Ali ne nerazmućene.
    ---------------
    Voćni ledeni sladoledi.

11. njam

palacinke sa kremom, plazmom i bananom

12. Moja omiljena kombinacija za palačinku.
    ----------
    Čista kuhinjska so

13. može proći u ekstremno malim količinama

----
    Med

14. Njam za med.
    -----------
    Kebab

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.