Међународни скандал

1. Кад је чика Вукајлији досадило да нервира локалне кориснике, почео је да нервира људе и глобално:

IMGhttp://i52.tinypic.com/24q4j6x.jpg/IMG

Шта мислите, каква би била реакција неког странца у тренутку да му ово искочи?

ЕДИТ: пожељно је коришћење Гугл транслејта :)

2. Шта мислите, каква би била реакција неког странца у тренутку да му ово искочи?

E ovo je definitivno spem tema!
    Pazi koje pitanje, aj razumeo sam da te interesuju kojekakve budalaštine tipa Sirija i Mudžahistan, jevno mjenje i ostala govna ali brate, kakva bi bila reakcija stranca na ovakav jedan idijotizam

nemam reči

3. ahahahahah, a neeeee :) pomešao sam te sa Jovičićem, ahahhahahaha

izvini

4. Ма нема везе :)
    Шта мислиш, зашто сам отворио у зезање? :)

Него, моја реакција би била:

Mi lenne ez a köcsög!!!???

5. Stari si google translate.

6. mislim da bi stranac, pogotovo ako je englez dobio fras i trip da ćedobit popčki na ovom egzitu što dolazi

red je više, svi se manje više vrate čitavi u svoj kraj. okupirali su nam jebenu tvrđavu i podigli cene

klošari evropski

7. a realno treba im pičku polupati, tim englezima

dodju u nas lepi grad da seru i zapišavaju tvrđavu, drogiraju se i valjaju u urinu, unazade svaki egzit koji je ionako postao toliko komercijalan da mi se bljuje da idem i ove godine

ko neki ker moram da nosim narukvicu 4 dana da bi slušao neke bedne grupe za enormnu količinu novaca. realno, mislim da treba da se ugasi egzit - ionako je postao samo biznis za bogaćenje uskog kruga ljudi. grad gotovo da nema nike koristi od svega

8. Да организујемо једном гађање странаца флајкама од вињака?

9. DA, definitivno, ja ih dosada jesam zlostavljao, otimao im pivo i govorio da ne prljaju naš lepi grad

mislim da bez puknute lobanje nema da idu kući ove godine

10. Пре неку годину су неки завршили изгажени, то знам.

11. Ili pozovemo 100 00 Srba odemo s njima na neki engleski festival i zaseremo njima grad ?

12. Триша

Ili pozovemo 100 00 Srba odemo s njima na neki engleski festival i zaseremo njima grad ?

Ovo je još jače, samo nema se para da se na eksit ode a kamoli preko grane, još avijon... ajupičkumaterinu, bolje da pijem vlastitu pišaću

koja je to beda, neki engleski bednik, koji je po difoltu kao bolji od prosečnog srbina, uzme pola jebene plata i dodje da svršava po nasoj državi

e nije problem u njima nego u ovim nasim debosima sto im daju da kupe karte u tolikom broju

jebala ih ENGLESKA U ČMAR DA IH JEBELA jebeni britanci najpoganijna nacija u evropi jebo ima psa mater U PIČKU GLUPU

13. Гластонбери, Вакен, Сигет... Бирајте!

14. Važne su ideje barem, sve ostalo kako tako...

15. Др Јанковић

Гластонбери, Вакен, Сигет

E na sget bi otišao baš da se popiša. Onako kako su naši komunisti usrani radili u českoslovackoj madjarsoj i rumuniji tokom 70ih i 80ih kada su ti narodi kupovali cigarete na komad

sa jebenim farmerkama si mogao da im kinjip precednika i teraš papu da se jebe sa crncima

to su bila vremena...

16. Овај у одабране :)

Rekli o sajtu

Da. Definitivno ima dobrih fora, svaka čast onima koji ih smisliše. Respect Vukajlija.

MyCity Forum · 4. Februar 2009.