Банован/a си...

1. (ne dopada mi se ova tema previše :) ima tendenciju da iz najbolje namere vremenom pogorša pozitivnu klimu na sajtu)

2. Banovan si jer nisi nikoga banovao!

3. Banovan si zato što ne mogu sebe da banujem. Ili mogu?

4. Banovana si zato sto ne mozes sebe banovati.

5. Banovan si zato što nisi obavešten.

6. Банован си зато што прозиваш Неа.

7. Banovana si zato što daješ sebi za pravo da budeš Neov drveni advokat.

8. Банован си зато што цео дан седим у кући.

9. Banovana si zato što ceo dan sediš u kući, a već je neko smislio sličan fazon.

10. banovan si jer spemuješ forum :P

11. Banovana si zato što si previše slatka da bi nolajferisala ;)

12. Banovan si zato što muvaš Christine preko neta, umesto uživo. Kad odete na date, javi da te odbanujem.

13. Banovana si zato sto saturn uso u jupiter, pa se to lose odnosi na moj mars, koji mi zajebava merkur

14. Banovan si zato što na avataru treba da imaš ludog Irca, a nemaš.

15. Banovan si. KO SI TI DA DRUGIMA NAMEĆEŠ ŠTA DA IMAJU KAO AVATARE, BRE!!!

16. banovan si zato STO SE DERES

17. Banovan si zato što me imitiraš.

18. Banovan si zato što si mrtav, tvoj sin je ubijen, tvoj drugi sin je izdajnik, a tvoj treći sin je umro ko običan pas, usamljen, bez igde ikoga.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.