Банован/a си...

1. banovan si jer imaš veze sa Cosa Nostrom.

2. Marijana je banovana, zato sto je izmislila onu igru gde poslednji pobedjuje. Mislim stvarno...

a kristina eto onako, da se ne buni.

3. Целт је банован, зато што брка Шекспира и Хемингвеја, и зато што је старији и ружнији од мене.

4. jtu je popio ban zato sto se razume u ironiju ko marica u kriv toranj, i zato sto je klinja.

5. Celt je banovan zato što ne može da prepozna ironiju ni da je tučeš njome poglavi i zato što je kraće član sajta od mene.

6. jtu je banovan zato sto ne bi prepoznao ironiju ni da ona smrdi i nalazi se na trotoaru a on nagazi na nju, pa posle udje u kucu i pomirise kako ironija smrdi. a hejter je zato sto bi pomislio da je to govno :)

7. Целт је банован зато што му је иронија далека као религија Че Вуу и разум Месји. И зато што је Ирац а не воли да носи смарагдно - зелену боју!

8. jtu je banovan zato sto ne mogu da mu odgovorim jos jednom, zato sto mora da idem.

9. Целт је банован, јер нема аргумената да ме банује.

10. Banovan si jer...mi se moze! :)

11. banovan si jer misliš da možeš, a u stvari ne možeš :)

12. Banovana si zbog dobrih definicija. :)

13. banovan si jer je pola 2, a ti ne spavaš

14. Banovana si jer si pogresila vreme - 01:42 je! :D

15. banovan si jer si bukvalista

16. Banovana si jer imas zeleni avatar!

17. Banovan si zato što se raspravljaš sa jednoćelijskom modrozelenom algom

18. banovan si zato što ja nisam alga, nego bičar

19. Banovana si jer si bicarka, a ne bicar. :)

20. Banovana si zato što me ispravljaš. JESI ZELENA, JEL RADIŠ FOTOSINTEZU? TO JE MENI MODROZELENA ALGA SESTRO!!!

Rekli o sajtu

Kad je pre nekoliko dana osvanuo naslov u dnevnim novinama „Željko Mitrović: Trovali su me“, na samoproklamovanom rečniku slenga vukajlija.com odgovorili su mu bez mnogo pijeteta: „Pa dobro, i ti si nas, i još to radiš“.

Ekonom:east Magazin · 03. Februar 2011.