Банован/a си...

1. Banovan si jer nema načina da se upoznaš sa mojim delima.

2. Попила си бан, јер ми се тако `оће

3. Banovan si iako ti se sviđa moja definicija mladi gospodine, jer od danas Insolent Defender niko ne sme ni mrko da pogleda u mom prisustvu.

4. Банован си јер си ме увредио.

5. Banovana si jer sam skapirao da nisi ni bila uvređena, a ja se pojeo k'o mesec od brige.

6. Banovana si jer nije. On to tako sa svima ;-)

7. Banovan si jer si banovan...

8. Банована си јер ме је увредио и сад сам љута, стога не играм ову игру више.

9. Banovana si jer nam nisi rekla kako si prošla na ispitu.

10. @Artemida
    Banovana si jer ćemo na taj način smanjiti međusobni kontakt, a to ne želimo?!
    @Insolent Defender
    Nikada više nećeš biti banovana čak ni kada ne znaš da je ispit 16.07.

11. A bre ti, banovan si zato što mi je Artemida preko PVT-a već rekla šta je dobila :-)

12. Samobanujem se zbog izostavljanja mene iz Kruga Poverenja.

13. Banovan si jer sam pokisla k'o miš :p

14. Banovana si zato što je zelena i moja omiljena boja.

15. Bila bi banovana da me danas nisi kupila za ceo život, a sada idem i ja jer nema Artemide da je banujem a tebe ne mogu.

16. Banovan si zato što zaista nema razloga da me ne banuješ :-)

17. Banujem euglenu jer je pokisla kao miš.
    Banujem eternal seljaka jer se dva dana smejem kao lud na brašno jer je optužio društvo da su ga proglasili za kučku.

18. BANovan si zato što sam se naljutila jer nećeš da me BANuješ. Tvrdoglav si k'o BANdera.

19. Banujem RD-a jer je naljutio Insolent Defender (zreo je za novu redigovanu defku).

20. Dobro, kad si navalio - autoban.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.