Банован/a си...

1. Banovana si jer se pitam "šta će žena sama u kafani".

2. Banovane ste sve 3 jer mi nije radio net ceo sat, i to kad mi je bilo najlepše...

3. Banovan si zato što ti je bilo najlepše, a mi ovde što bolesne, što mamurne.

4. Banovana si jer sam sada ja tu, pa su pretpostavljam svi nabrojani problemi kao rukom odneti.

5. Banovan si jer tvoj smisao za humor nema granica.

6. Banovan si jer ne mogu protiv sebe. Mada sam se slatko ismejala seljaku-kučki :-)

7. Banovana si jer si otvorila temu http://vukajlija.com/forum/teme/2703, pa sada moram da iščitam 776 svojih definicija da bih odabrao 5!

8. Banovan si zato što nema potrebe za takvom torturom, izaberi prvih 5 koje ti padnu na pamet, jer ti neće džaba baš one pasti na pamet. A i zbog tebe mogu malo da izmenim pravila - imaš pravo na čitavih šes'!

9. Banovana si jer nisam osoba koja želi privilegije.

10. Banovan si zato što se nisi žalio na privilegiju da budeš jedini kog sam definisala.

11. Banovana si jer si prepoznala licemera u meni.

12. Banovan si jer i nisi tako strašan kakvih ima.

13. Banovana si jer sada moram da radim, a posle ću ti opet pričati o svom predmetu obožavanja Eternal "nikad kučka" seljaku, jer on je malo zapetljan (što se da videti po avataru), ali je pristupačan za ljubav sa više strana (pogledati već pomenuti avatar).

14. Банован си јер ми ниси искритиковао нови аватар.

15. Banovan si zato što me napuštaš, ali ću i pored toga pažljivo saslušati šta imaš da kažeš o pristupačnosti za tu ljubav zbog koje se trenutno smejem.

16. @Insolent Defender
    Banovana si jer me dovodiš u zabludu da sam duhovit, što mi pravi probleme na poslu jer šef ne deli tvoje mišljenje.
    @Artemida
    Banovana si jer ne želim ponovo da se igram sa ženskom sujetom :-D, a rećiću samo da su maske počele da padaju (istina je da mi se sviđa više nego prethodni).

17. Banovan si zato što ja i dalje čekam ulazak u hram.

18. Banovana si jer nas navodiš na blud, a toliko sam stariji da bih mogao da joj budem očuh.

19. Banovan si jer si sam to započeo, a ja samo hoću da pomognem, kao i Milkica meni da se udam.

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.