Банован/a си...

1. Banovane ste obe na neodređeno vreme jer moram da obavim 5 poslovnih razgovora, ali bukvalno.

2. Banovan jer si odgovoran preduzetnik

3. Banovan si jer ti je bitnije da obaviš 5 poslovnih razgovora, nego da se banuješ sa nama. Ali bukvalno :-)

4. Банована си јер сам обавио 2 разговора за 5 минута, па само свратио да те банујем. Посебан бан за оне прозивке, тј. притајене жеље да се пређе са речи на дела. :-)

5. Banovan si jer ja volim ljude od akcije, a reči ostavljam pesnicima.

6. Банована си јер ме критикујеш, а ниси ме видела у акцији! Лепо каже она народна: “Не куди коња(да не кажем тигра) којег ниси јахала.”

7. Jahala? Hmmm... banovan si jer mi nudiš časove jahanja :-)

8. бановани сте јер опет кењате!!!!! :)

9. Banovan si jer opet drndaš jednu istu priču. Idi na neku drugu temu ako ti se ova ne sviđa.

10. Banovana si jer je jasno da je kod njega u pitanju - prevaspitavanje :-)

11. бановани сте јер се ја шалим,а ви схватате озбиљно... :)

12. Банован си због свог специфичног хумора.

13. Banovan si jer imaš 800 defki, a ja manje od 100. :(

14. banovana si jer je ova igra prešla 1500 postova a nije zaključana i otvorena nova:)

15. Банована си јер имаш аватар за 18+ а овде има и мале деце :-)

16. banovan si jer ne skidaš pogked sa mog avatara:)

17. Banovana si jer si nagnala anđela.

18. банована си јер си банована

19. Banovan si jer imaš pacova na avataru, a pacovi su fuj.

20. Banovan si jer se keziš sa avatara.

Rekli o sajtu

Osim velikih istorijskih i nacionalnih zabluda, podložni smo i onim „sitnijim”, ali koje nam određuju svakodnevicu. „Ne valja da se sedi na kućnom pragu, posebno kad grmi”, „Hleb od 500 grama je opšteprihvaćen pod nazivom kilo hleba”, „Ne valja da se zviždi u kući, to privlači miševe”, „Ne valja da se otvara kišobran u kući”, „Žvakanje žvaka može da deformiše vilicu”, „Ma koliko vruće i zagušljivo bilo, ne otvarati prozor, ubiće promaja”, navode na popularnom internet portalu „Vukajlija” niz sujeverja i zabluda našeg naroda.

Politika · 31. Januar 2011.