Kviz: Rifovi strane i domaće muzike; koliko ih znate?

1. Da nije rif 6 Imigrant song od Zeppelina?

2. A rif 4 Under pressure (Queen i Bovie)?

3. 1.One
    7.Dust in the wind
    8.Haksbal himna

4. 8. johny cash - hurt :)

5. 4. Ајс ајс бејби?

6. 5.Judas Priest - The Ripper

7. О-ће-мо квиз! О-ће-мо квиз!

8. E da, ja zaboravio na ovo, dajte bre nešto!

9. 'Ало Чавезе, не плаћамо те да 'ладиш јаја!

'О-ће-мо кви!

10. Ahahah, sad se raznežih kad sam video ovo.
    Aj' pokušaću danas da sklepam još po nešto, mada mislim da mi malo ponestaje rifova, to jest, ako bih stavljao ove koje znam, mislim da bi pogodili 2 od 20 recimo.

Tako da, ako ne budem imao dosta, onda ću da snimim i otpevam recimo jednu strofu neke pesme i odsviram je, a vi pogadjate odakle je. GOOGLE NE!

To su pravila!

11. Је ли неко вољан да се покрене поново ово, баш је кул тема била.
    Чавезе, јави се? :)

12. E baš sam pre neki dan razmišljao, aj ovih dana ako ne zaboravim ili me ne bude mrzelo, uradiću nešto.

13. Ајде, па ако ја могнем и ако донесем више оно моје смеће, можда и ја одрадим нешто, мада не обећавам ништа :)

14. Ево да се упишем, да не заборавим да сам рекао да ћу да снимим које рифче. Додуше, сад ми неки другари долазе, па ћу сачекати до 1-2 по поноћи. Ал снимичу.

15. http://www.youtube.com/watch?v=_7xfeCeO4gM&feature=youtu.be

Ево, снимих понешто, прелетео сам овлаш ону листу с прве стране, па сам можда и поновио који, ал чисто да пробам. Нариктајте га на 480п. Јебе ме овај комп у Немачкој, па ни тон не могу идеалан да наместим. Погађајте!

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.