Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Ova tema nije za potceniti;Otvorena je na podforumu "zezanje" samo jer je kornjača tako htela.
Elem,jeste li ikad čuli glas kornjače?Možda ehe neke njene davne misli, a možda direktnu poruku?Je li vam rekla da se ne družite sa Penivajzom?
jel si ti večero neke gljive?
Ma jok bre,samo mi dosadno.
Jahuuuu, Srebrni! Meni rekla da se ne družim s klovnovima i da se pazim paukolikih vanzemaljaca! Ha!
А која ти се корњача јавила, мени се јављао Мајки и реко да одем да му купим пицу ће ми врне паре кад стигне...
Kornjača se obraća odabranima.Ne osećaj se zapostavljeno.Imala si viziju, i ja sam siguran da će ti se kornjača kad-tad obratiti.
Bože, pročitah "obdarenima" umesto "odabranima", pa se zbunih. Nisam nikad čula glas, ali sam je videla kako zeva!
:prekorno gleda staklenu:
Ja sam ih čuo u staroj sinhronizaciji
http://www.youtube.com/watch?v=gqru1DV1FSg
meni se kornjača obraćala i rekla mi da više nikad ne glasam za Penivajza na izborima, dosta mu je bilo...
Šta da radim, nisam ja kriva, podsvest je čudo!
Cccc, staklena, prošli put si dvosmisleno postovala o čupavosti do struka, sad ovo... ne znam šta da mislim...
Da sam mlada, zdrava i sposobna, al' to je sasvim okej u mojim godinama, zar ne? :P
Hoće li mi neko odgovoriti kad se oglašavaju kornjače i šta kažu?
Samo jedna Kornjača se oglašava i kaže da se čuvate mutant paukova iz svemira!
Kad stenju ispustaju neki zvuk slican njaaah
Ma nego šta.
D Kornjača nesme biti potcenjena.
Jel' misliš na ovo?
http://www.youtube.com/watch?v=LJ0sDES7Dpc
staklena, knjiga "It" Stivena Kinga, tu kornjača priča, doduše, priča i u "Beskrajnoj priči" Mihaela Endea, ali mnogo manje...
Eto, i posle ja budem optužena da samo na jedno mislim! :)