Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!
Biznisblog · 26. Decembar 2007.
e, to ćete vi da jedete za ovu moju pobedu, svi ste pozvani, ljubim vas
ne, to je torta za tebe, ali sam je napravila zbog moje pobede.
а где је тај мито о којем причате?
pa hvala ti kriss, šta reče to, samo zbog moje pobede, ma ti si zlato
mari traži mito :o
samo zeka prima mito, davaj sad salatu
Marijance, ovde ispitujem teren, oko detalja za mito se cujemo na pvt ;) posto si otvorena za saradnju..:)
JA
http://www.italien-pasta.com/FOTO%20AGLIO/insalata%20verde%20e%20pomodori.jpg
samo tražiš nešto...
pa kad sam gladan, moram da jedem
pa nije ti dovoljna torta?
a na dijetu malo?
nema dijeta, a tortu vas častim za pobedu
pa zar ti mama nije rekla da si debeo? xD
zeka cuje samo sto zeli da cuje xD
ma mama nema pojma bre, ja volim da jedem
hahahaha
šta se ti mala smeješ