Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.
Deutsche Welle · 29. April 2011.
Veni, vidi, vici xD
Dođoh, videh, zapalih pljugu. :)
pušenje je zabranjeno na forumu! idi na čet i tamo truj ljude :P
Ako ti smeta, otvori prozor da cirkuliše vazduh. :)
ne da gazda da se otvaraju prozori, uključena je klima.
Dobro, evo ugasio sam. Eto, vidiš kako sam tolerantan. Sve za kolegijalnost.
aha.. a sada što ćemo riknuti od vrućine.. za to ne brineš?
Ma ugasio sam pljugu a ne klimu, joj, uštini se da se probudiš.
oo pa hvala. :)
a to sa štipanjem.. znam da sam budna :D
Aj onda daj nešto da popijemo. :)
Sok od narandže?
http://johnlarroquetteproject.com/wordpress/wp-content/uploads/2008/08/orange-juice-01.jpg
Ja ću ipak sačekati kad bude nešto drugo u ponudi. Ja ću, na primer, pivo, ti uzmi račun a ja ću te sačekati ispred.
ne, ne.. ostavljam sve na gazdin račun. :P
Gazda je platio klimu, ti plati piće. Nemoj da se brukamo.
a zašto ja?
ja ne primam ni platu a ni penziju.. ma, platiće.. moja kancelarija za mlade :D
Pa ti si prva zvala, ja sam samo predložio. Ne primaš ni platu ni penziju a ni sok od narandže ne odbijaš. Samo račun odbijaš. Kakva ti je to kancelarija, NVO, PVO?
e pa žao mi je xD
a nije ni NVO, ni PVO, već KZM (nešto kao VO). :D
A ti mu dođeš ono Z ili samo M, pošto K sigurno nisi? Je l se dobija nešto tamo sem prašine na alveolama od zadrtih pušača?
ja sam.. M :)
a mi pušače bacamo kroz onaj isti prozor koji nas teraju da otvorimo kada zapale pljugu :D
Bilo bi ti lakše kad bi i ti počela da pljugaš. Manje bi te ljudi nervirali. Ionako se truješ, da l ovako il' onako.