Definiše se sve i svašta. Tako se mogu pročitati definicije baksuza, alapače, čitulje, smrti, rezervoara za smeh, kolateralne štete, Živojinović Velimira, zvanog Bate, dnevne svetlosti, gospođe džem!, Brus Lija… „Je l’ ti puši ćale?”, „Je l’ mogu u WC?”, „Chuck Norrisisati” i još mnogo toga može se naći na ovoj internet stranici. Zato ne iznenađuje što se mnogi kad jednom dođu, ponovo vraćaju na nju. Neki čak postaju i zavisnici, pa traže od moderatora da ih banuju, poput jednog studenta koji je zahtevao da mu zabrane pristup na nedelju, dve dana da bi mogao da uči.
Status Magazin · April 2009.
Da na profilu piše koliko je član proveo aktivno sekundi, minuta, sati, dana, mjeseci i tako dalje na Vukajliji.
Kako sam se zalajfova' s ovima predlozima jebote...
НЕЕЕЕЕЕ!!!! НИКАКООО!!!
:)))
A što? :)
Ni slučajno! Šta si ti Mešja ovde, DB? Koga briga to :)))?
Тако је!!!
A moze li da se uvede nesto sto broji Mensurove glupe predloge? :))
то би дефинитивно било корисније :)
Čuo sam vas. :)
Misliš pročitao si nas :)
Je l' to DB skraćenica od Dadan - Blat košnica tipa nastavljača, koje u plodištu imaju jedan nastavak sa 12 okvira dimenzija 42x27cm, a u medišnom prostoru dva polu nastavka u koje staje po 12 polu-okvira, dimenzija 42x11,5cm?
мада би можда црк'о бројач после два дана од силних предлога :)
Hahahaha...
Jednom sam bio predlozio da se meri i procenat prisustva... ali tako da se racuna procenat u odnosu na jedan radni dan, tj. 8 radnih sati...
Pa onda ide- ko provodi na vukajliji 4 sata... on je 50% vukajlijas...
12 sati- on je 150% vukajlijas;
24 sata dnevno- 300% vukajlijas, legenda, neprevazidjen :)
A da proglasimo odma' mene za pobednika ovoga, pa da predjemo na nesto pamentije?! :p :))))
Нео, мислиш да пређемо на ово:
http://vukajlija.com/forum/teme/2517?strana=1
:)))
nzmn ko je ovde pobednik... xD
Aman, zar vama treba još i pismena potvrda i tačan račun o nolajferisanju :)?
euglena, ne bi bilo lose imati to na uvid... ako treba da se intervenise :)
E upravo to Mari!
Revolucija!
:D
F dijagnoza
nema šta da se raspravlja dalje :)
Reklamiranje je zabranjeno na ovom sajtu, khm khm... :p :D