Prijava

Ma modovi ovde jedu dzigericu. Mnogo su zajebani... Cuo sam jednom kad sam prolazio ulicom maksima gorkog.

Lithiume dragi vec sam se umorio, ideja je bila da se oglasi jos neko, ili cak sam autor onog teksta na pocetku ali ideja mi izgleda nije uspela, mozda sam pozurio...

Севасте, лоше си ме проценио. Веома лоше.
Изнервирао си Суровог, који је међу најпозитивнијим и најстрпљивијим људима овде, ја бих на твом месту барем ћутала. (једно 3 године)

dobro. ako se svi slažete, zaključili smo da dobra namera nije umrla, te bih zakljčao temu. ok?

Ono što je Pomoć prijatelja napisao mi liči na govor kakav i onaj brko iz The Books Of Knjige priča prije uvoda u skečeve.

AHAHHAHhahahahhahhahahhaha mesjo CARE!

Sad ti prebaci na zajebanciju, al dobro.Evo opet kazem, hocu da budem moderator bar jedan dan da bih se osetio kako je to u vasoj kozhi, cisto da se malo Artemida iznervira.Udaljili smo se puno od teme tako da je slobodno zakljucajte.

Mozda ti je samo bio los pristup...
A bunta? Bunta imas svuda, i sa razlogm i bez... Nezadovoljnih i sa razlogom i bez... Svetu se ne moze ugoditi , rece covek...

Najlakse je iznositi nezadovoljstvo, ali za ove godine koliko sam ovde nijedan, ali ni jedan, se nije nasao da kaze kako to nezadovoljstvo da se resi...
Najlakse je u prazno... i buniti se.

ma neću da zaklučavam, možda dođe autor teksta ili neko još sedmi da kaže šta misli. možda neka istina izađe na videlo.

Jedino sto je ovde lose procenjeno sam ja Artemida.A ti Mensure kukacjes mi opet preko fejsa, a ovde se samo ulizuj :)

sevast, procitaj ti ono moje... tu ti lezi odgovor.

Sevaste, ja sam kroz šalu reka' što mislim o svemu ovome. Preozbiljno je pomoć prijatelja sve uopštio. Ima podforuma na forum u koji su postuju definicije za koje neko smatra da su za brisanje, i isto tako može da se traži da se vrati definicija s Groblja. Ne znam što će nam više.

A sta ko ovde hoce?

P.S. Zaboravili ste da pomenete da je sad stanje nikad gore, da je Vukajlija nekad bila divna, kurac-palac...

Sevaste, opšte je poznato da se ja trudim da sa svima budem dobar. :)

hahaha :):)
btw. onaj tamo citirani sa pocetka nista konkretno nije predlozio, samo je izneo zapazanja... a to nije dovoljno za dvojku.

Ma ja sam mensure otvorio ovu temu samo da bih napucao sto vise komentara jer mi fali zelenog na mom vukajlijashkom grafikonu :) ti znas koliko ja samo volim zeleno na grafikonu....

Vjerujem ti, a ja noćas shvatio što sam nolajfer. Naravno, nisam ja kriv, no društvo, zato što je daleko od mene. Mislim na moje staro društvo.

И на крају, шта је поента?

Треба узети у обзир да ниједна дефиниција која се налази на гробљу није заувек обрисана! Она и даље постоји али само на другом месту. :)

Okej, lock.
Mislim, Marijana je zavrsila ovo kako dolikuje. To je jedina poenta citave rasprave. A postoje teme za do-mile-volje-oftopikovanje. :)

/lock