- M
Da se napravi da ako od klikneš na nečiji profil da bi čitao njegove definicije, da se ne pojavljuju njegove definicije koje si ocijenio, isto tako da se ne pojavljuju one definicije što se izbacuju po randomu, i da se ne pojavljuju definicije koje si ocijenio kad Klikneš na Definicije, a sve to u cilju čitanja i ocenjivanja većeg broja neocijenjenih definicija i lakšeg slučajnog pronalaženja škartova. Ali šta onda kad hoćeš da komentarišeš definiciju koju si već ocijenio, a ona se ne pojavljuje? Onda bi, ako može da se napravi, da postoji dugme pomoću kojeg bi se, kad bi kliknuo na njega, pojavljivale i ocijenjene o neocijenjene definicije. Naravno, predlog je podložan promjeni, ako mislite da bi trebalo još nešto da mu se doda, dodajte. Neću valjda ja...
- M
Kurcu fala da i ja lupim nešto pametno. :)
- s
Mensure mnogo ti je dobar predlog, a kada ti to ja kazem znas sta mislim :)
- M
Moram da prestanem da se kupam, jes da neću imat' dobrih predloga, ali neću da rizikujem da oljuštim kožu sa sebe. :)
- M
Ima još jedan predlog, napisaću ga ođe, da ne otvaram novu temu. Predlog je upućen Sevastu. Sevaste, umjesto što organizuješ (seljačke) pučeve i pobune, bolje ti je da glasaš za ovaj moj predlog, jer ako se usvoji, lakše će ti bit' da daš još tih 20 000 i kusur i nešto pluseva, poneđe i minusa. :)

Predlog podržan. Mada mislim da umesto ovog prekidača na profilu ubace dva nova linka, a izbaci jedan stari.
Umesto:
Broj definicija (xx): Prikaži ihDa bude:
Broj definicija koje sam ocenio (xx): Prikaži ih
Broj definicija koje nisam ocenio (xx): Prikaži ihA kad nisi logovan, da bude ovaj stari link.