Узми или остави

1. Ostavljam.

zamagljeno ogledalo

2. остављам

6 килограма плоча непознатих извођача, али ретка колекција

3. Uzeto.

Psi iz rezervoara?

4. Ostavljam.

Mačkica.

5. Ostavljam.

limenka sa duplim dnom

6. Ostavljam.

E-Z šipka?

7. Hm...nije da znam šta je to...ostavljam.

bežični miš + gratis kabl

8. ostavljam

veliki poster tablice množenja

9. Haha, uzimam pa poklanjam nekima.....

ruski novčić iz 1836.

10. uzimam

kutija praznih dvd diskova

11. Uzimam.

Polovina tih dvd diskova, pošto sam upravo ustanovila da ne znam šta ću sa celom kutijom

12. Ostavljam polovinu dvd diskova

Pola tone plodnog zemljišta ?

13. pa.. ostavljam

japansko - egleski rečnik

14. Ako je sa izgovorom uzimam.

dva džaka kikirikija neoljuštenog

15. uzimam

tri bajate kifle

16. Ostavljam.

karta za Celts sad u četvrtak :)

17. Ostavljam..

Cokoladna torta?

18. Za poneti.

Film "Tri boje: plavo"?

19. uzimam
    Mene za poneti?

Rekli o sajtu

Bez ikakve pompe, Vukajlija se pojavila tokom ove godine i zabilježila skoro deset hiljada rječi u rječniku žargona koje su definisali sami posjetioci. Uzimajući za ime učestalu grešku u govoru kad ljudi zapravo žele da kažu Vujaklija, stvorena je zajednica stvaraoca slenga srpskog jezika i mjesto na kojem posjetioci treniraju svoju kreativnost. Ovaj kreativni ventil vas samo tako usisa i očas posla možete da izgubite sate vremena čitajući duhovite opaske kojim su definisani brojni izrazi iz popularne kulture i govora. Pozicionirajući se između ozbiljnih sajtova kao što su "Metak" i "Vokabular" na jednoj, i zabavnih "Srbovanje", "Kobaja Grande" na drugoj strani, Vukajlija je dokazala da famozni "user-created content" (sadržaj kreiran od strane korisnika) može sasvim lijepo da zaživi i na ovim prostorima. Ovogodišnja nagrada za najbolji sajt prema izboru Biznisbloga odlazi ovom istinskom Web 2.0 projektu kojem u definicijama nije izmakla ni domaća blogosfera!

Biznisblog · 26. Decembar 2007.