Jedna od najboljih iluzija ikada !

1. Мрзи ме да гледам вероватно је глупост
    Ово је најбоља илузија икада:
    http://www.youtube.com/watch?v=VAEw-gtDkO4

2. E brate gledao sam to i razmišljao kao konj.
    Mislim da je fora što jednostavno ugase osvetljenje statue pa se ne vidi, pogotovo iznad mora koje je crno, msm nije džabe tačku izveo po mrklom mraku.
    Više me zanima kako je izveo onaj prolazak kroz kineski zid..

3. Nisam nikakav trol da lozim ovde i palim vartu.

Zanimala me reakcija vernika na ponudjene probleme - klipove, nista vise.

Nikoga nisam psovao , niti vredjao u bilo kom smislu.

Dakle ,
    nije mi jasno zasto ste toliko slabi kao ljudi da vam treba neko mitsko bice koje baca magiju da bi ziveli svoj zivot? I zasto se toliko uplaseni da posle smrti nema nicega?

Sve je u tvojoj glavi,

molim te boze daj mi snage i volje da sedim i ucim (samo primer) i onda ti sednes i ucis par sati bez prestanka , super Bog mi je pomogao...
    Da li ti mislis da te je neko magicno bice nateralo da ucis ili si jednostavno seo i ucio sam , svojom voljom?

A ta tvrdnja raj pakao , dakle mi cemo da zivimo vecno! Cak i kad umremo...
    Pomirite se sa tim i nije nista strasno da kad umres nema te vise, kao kad papir izgori.
    Ziveces u secanjima tvojih prijatelja, poznanika i porodice i to je to.
    Ali to nekoga jako plasi da nema nicega posle smrti, kao sto naravno nema.

Da li je vama vernicima potrebna neka knjiga (zbog koje su one koji su tvrdili suprotno, da se zemlja okrece oko sunca , i da je zemlja okrugla a ne ravna ploca spaljivali) da vam kaze sta se sme i ne sme i da se bojis da radis lose jer ces biti kaznjen od strane magicnog bica?

Ja jednostavno ne radim nikome ono sto ne zelim da rade meni , smatram da ne treba ciniti nista lose i zlo jer to tako ne treba , ja tako jednostavno mislim i tako zivim svojom voljom, bez da mi neko preti nekim paklom i vecitim mukama ili zato sto mi neka knjiga tako nalaze.

Da su vam od malena govorili kao Grcima i Rimljanima da negde tamo zive Bogovi na nekoj planini (u to vreme bilo je nemoguce popeti se bez sadasnje opreme - tehnologije) da postoji Zevs , Meduza , Posejdon itd. ti bi u to verovao ,naravno , to je u to vreme bila religija , a sad je mitologija i bajka, jer mozes da dokazes da na vrhu Olimpa nema nikakvih bogova...A ljudi su se zrtvovali i ubijali medjusobno zbog tih bogova.

Dakle da li si ti tad mogao da objasnis nekme ko je zagrizen u veru da na Olimpu nema nicega , da gromove ne baca Zevs i slicno? Naravno da ne, ali u danasnje vreme mi je fascinantno kako ljudi mogu da budu toliko zagrizeni u recimo biblijske bajke?

Najbolji su komentari tipa dokazi ti da bog ne postoji!

Kao kada bi ja izjavio , vanzemaljci su medju nama, ali oni su nevidljivi i nemaju telo.
    aj ti sad dokazi da je to glupost i netacno , da sam mentol ako verujem u to.

Sve u svemu , slab odziv za diskusiju od strane vernika.

Poz!

4. Jbt Dexter, koji argument imaju da ponude vernici?!

5. Jbg Jerico, ja se nadao...

6. Dexter

Da li si ti ateista?

7. Pažljivo sam pročitao uglavnom budalaštine koje pišete. Najpametnije je ovo što reče ovaj:

Zašto se zamlaćujete tom pričom uopšte? Ovaj 'oće dokazati da bog postoji, ovaj da ne postoji. Dovoljno ste inteligentni da sami ustanovite da se to ne može dokazati, niti opovrgnuti, niti će ikada moći.

Cela vera, svi njeni postulati i čitava dogma (uključujući jevanđelja, svedočenja i sve sve ostalo) su sasvim logični - ako veruješ u Boga. Ako veruješ u tu silu koja prevazilazi ljudske moći i koja kontroliše sudbine - onda se sve ovo ostalo da objasniti.

Sve ovo gore navedeno uopšte nije logično i propada kao mađioničarski trik - ako ne veruješ. Jedared je Engels rekao za, čini mi se, Hegela - super mu je to sa Apsolutnim duhom i svim tim, ako verujete u Apsolutnog duha. Ako ne verujete, onda ceo Hegelov rad propada.

Elem, da spustimo stvari na prizemniji nivo radi lakšeg objašnjenja: Ja verujem u, recimo, sportski fer-plej. Ako i ti veruješ, onda ćemo se lako razumeti. I zašto priznajem da je lopta za protivnika i zašto ne udaram na kvarno itd... Ako ti ne veruješ u ideju fer-pleja, ako misliš da cilj opravdava sredstvo - e onda ćeš misliti da sam budala.

Zaključak: Gonite se u kurac sa pokušajima da nametnete nekome vaše religiozne, ateističke ili pak agnostičke stavove. Verujte za sebe, ako verujete. Ne verujte za sebe, ako ne verujte. Imajte bolove u kurcu za sebe, ako ih imate.

Toliko.

8. @Sijalica Da li je stvarno potrebno da odgovorim?

9. @Ox ja volim diskusije , bez ikakvog vredjanja i pljuvanja , sto sam i pokazao.Nije cilj da ja ubedim nekoga da nesto stvarno ne postoji , vec obicna diskusija na temu.

10. kakav jebeni bog???nauka je odavno dokazala da je religija glupost i apsurd...vernici u boga,prilagodite se realnosti u kojoj zivite,vasa objasnjenje svemira je cist fail,to je odavno dokazano,a kad je vec dokazano,onda prestanite jebeno smarati ljude koji znaju nesto i naucite ziveti u svog imaginarnom svetu za sebe

11. @Dexter

Naravno da je potrebno...Jer da jesi, ti bi bio jedinstveni slucaj u svetu

12. sta pricas ti sijalice?

13. Niko ne zna sta zapravo znaci rec ateista...

Rec ateista znaci onaj koji ne veruje ni u sta, ali bas ni u sta...

Postoje ljudi koji veruju u sebe, u novac, u ostala cuda ali otkad sam saznao sta zaista znaci ateista razocarao sam se u ljudsku pamet..Pa nisam dzabe osvojio prvo mesto na gradskom iz veronauke....

14. ja nisam ateista,a ne verujem u boga

15. ja nisam ateista,a ne verujem u boga

Tebe i ne pitam...

16. Tebe i ne pitam...

sta bre mislis da si ti ovde,a...boli me kurac za tebe...mrs u picku materinu balavu bezobraznu

17. Pa nisam dzabe osvojio prvo mesto na gradskom iz veronauke....

Koji transfer blama!

Sta je bila nagrada, vibro kurton za jebanje?

18. @Sijalica

ako pod tvojim uslovima mislis onda nisam ateista , samo ne verujem u boga.

Potenciras da ateisti ne veruju niusta ,

Aj da skratim, ja verujem u dobro i lose , u pogresno i ispravno.

i gledam da se drzim one bolje pravednije i ispravnije strane ,
    samo zato sto ja licno mislim da tako treba ,
    ne zato sto cu biti kaznjen kad umrem,
    ne zato sto mi tako naredjuje neko magicno bice
    ili prastara knjiga bajki.

19. http://vukajlija.com/teorija-struna/331473

ovo najbolje objasnjava realnost sto sam napisao sa jednog od prethodnih profila sa nekog dokumentarca sto sam gledao...ovo je teorija realnosti,a ne to fail govno od religija i sekti i svakakvih cika sa supermocima

20. Pa nisam dzabe osvojio prvo mesto na gradskom iz veronauke....

е мучениче један егоистични. теби треба дати ореол због твојих мука и знања. презирем људе...пардон, не људе...ГОВНА као што си ти.
    и подржавам олаников коментар.

едит: тема је срање. најобичније, и немам намеру да се аргументујем. након коментара (нажалост) једног од чланова вукајлије, тема је још веће срање.

Rekli o sajtu

Kada pitate dva čoveka o nečemu, dobićete više od dva mišljenja. Na toj osnovi je stvoren Vukajlija. Rečnik slenga i idioma.

Kompjuterska Biblioteka · 7. Maj 2009.