Jedna od najboljih iluzija ikada !

1. sijalica

Niko ne zna sta zapravo znaci rec ateista...

Rec ateista znaci onaj koji ne veruje ni u sta, ali bas ni u sta...

Postoje ljudi koji veruju u sebe, u novac, u ostala cuda ali otkad sam saznao sta zaista znaci ateista razocarao sam se u ljudsku pamet..Pa nisam dzabe osvojio prvo mesto na gradskom iz veronauke....

E mali, koji transfer. A tako sam te poštovao zbog onoga iz Slagalice, kad ono - prc. Gradsko iz veronauke, lolololo

Zashto to radish dechko?

2. ateista veruje da bog ne postoji :)

3. Diskusija na koju temu. Nazvao si je "jedna od najvećih iluzija ikada",sa ciljem da provociraš,i celo tvoje izlaganje u prethodnom postu je da smo mi idioti,kao što si nas u zadnjoj rečenici poistovetio sa vanzemaljcima.

evo da ja tebe pitam: Šta imaš od ismevanja vere,bilo koje? Da li ćeš se bolje osećati ako ti kažem da sam zbog tebe prestao da verujem u Boga?

4. Gonite se u kurac sa pokušajima da nametnete nekome vaše religiozne, ateističke ili pak agnostičke stavove. Verujte za sebe, ako verujete. Ne verujte za sebe, ako ne verujte. Imajte bolove u kurcu za sebe, ako ih imate.

Poslušajte čojeka.

Dekstere, takvi ateisti su meni isti kurac ko vjerski fundamentalisti.

REKO SAM FUNDAMENTALISTI!!! JESAM JA SAD INTELEKTUALAC???? JEL TREBA DA KAŽEM TO NA LATINSKOM????

5. ahaahahahahahahahahaha

6. Rec ateista znaci onaj koji ne veruje ni u sta, ali bas ni u sta...

Одакле ти ово?

7. @Saljivdzija

Sto si se osetio prozvanim?

Gde provociram?

Iznosim neke cinjenice i to argumentovane, nista vise...

Ako ja mislim da je biblija knjiga bajki i da ne postoji magicno bice koje baca magiju sa neba, zasto to tebe vredja?

Ako idemo tom logikom onda bi mene trebalo da vredja sto ti verujes u Boga,
    a naravno da me ne vredja.

8. Хахахах до јаја.

9. @ Kizo

Nisam extrem na bilo kom polju u zivotu.

Ako izneses neke cinjenice i to argumentujes , pa onda zelis da o tome diskutujes sa suprotnom stranom to je onda EXTREMNO?

10. Dekstere, zajebi. Što ne jebeš?

11. @olanik

Meni je ta tvoja teorija smešna, ali nema veze...
    U nekom paralelnom svetu sam ja njen najveći pobornik!!!!!

12. @Kizo

Ne boj se za to :)

U dugoj sam vezi , to mi je najmanji problem

Kiza ili Kizo ?

13. meni je uvek bilo zanimljivo da pored svih religija,sekti i ostalog....uvek se nadje neki pametan koji nece nigde i drvi kurac sa pricom da je nesto da nekazem sranje....

14. molim te boze daj mi snage i volje da sedim i ucim (samo primer) i onda ti sednes i ucis par sati bez prestanka , super Bog mi je pomogao...
    Da li ti mislis da te je neko magicno bice nateralo da ucis ili si jednostavno seo i ucio sam , svojom voljom?

Evo ja mislim da jeste. Da li me to čini idiotom? I ne postoji argument koji će da me razuveri. Bolje se okani tog posla.

15. Dekstere

Ti si, koliko ja ovako glup vidim, jedan od onih ateista.

Onih koji misle da imaju misiju da svojim prevelikim znanjem i svojom intelektualnom superiornošću treba da otvore oči slijepim i gluvim, usput i glupim, vjernicima.
    A zapravo su kurac.

Pusti narod.

REAKAO SAM INTELEKTUALNOM SUPERIORNOŠĆU! JA SAM AKADEMIK!

16. @Kizo

Po meni te cini idiotom , to je samo moje misljenje kad si vec pitao.

Aj pitaj boga za nesto sto nema ni 1% sanse da se desi , tj da je nemoguce.

Dakle kao sto rekoh , sve je u tvojoj glavi , sve sto moze da se desi,
    dakle postoji o.1% sanse za to , moze da se desi , bez pomoci ikakvih magicnih bica.

a kad je 0% sansa za nesto , to se nece desiti nikada , kome god da se molis, zar ne?

17. trip je u tome sto ljudi imaju svoje verske korene i obicaje i umesto to da neguju,oni sad kao drve kurac, odbacis sve sto su tvoji cuvali godinama..porazavajuce.

18. @Kizo

Nikog nisam vredjao i nazivao direktno glupim,
    nemoj da si toliko ostrascen , polako , smiri se.

19. @Pajko

obicaji i kultura je jedno , vera je drugo.

Sto Grci ne veruju u Zevsa i Meduzu vise , kakvi ljudi odbacili svoju veru , sramota ...

20. Eto,ja idiot imam ovde na Vuki zadatak da se smejem,pišem definicije kao i ostala "braća idioti", dok vi "pametni" ateisti , imate zadatak da nas preobratite,da provocirate,ponižavate. Što ti reče neko u jednom od postova, idi jebi nešto ;)

Rekli o sajtu

Na pitanje: „Ko je bio Mocart?“ duhoviti posetioci internet sajta Vukajlija, rečnik slenga, odgovaraju: „Svestrana ličnost. Čovek koji je komponovao muziku za Nokiu. Inače, bio je poslastičar i izmislio je Mozzart kugle. A voleo je i da se kladi...“

Danas · 06. Novembar 2008.