U nedostatku mesta u Vujaklijinom ili kojem drugom rečniku na internetu postoji mnoštvo sajtova, među njima Vukajlija, gde možete da vidite na kakav sve način ljudi vole da razgovaraju na opšte zgražavanje lingvista. Tako da se tamo može videti da ljudi fejsbukuju, fejsbuče, da im je fejs ubagovao. Ili čak poređenje čuvenog prideva „kul”: kul, kulji, najkulji.
Emisija RTS-a "Oko Magazin · 24. Novembar 2009.
Толико тема о спорту а нигде места да се похвалимо својим спортским подвизима и да качимо фотографије медља и пехара.
Ја то немам али рачунам да имате ви. Ајмо.
10 godina igrao fudbal po seljačkim ligama, promenio 4 kluba, postigao oko 20-tak golova, 2 iz slobodnjaka! HA!
MIDFIELDER!
Ја сам као мали играо фузбал у великом Борцу из Остружнице. На првој текми коју сам играо сам дао гол а на другој ауто гол. Од тад нисам играо. Медаља немам
Ја сам бранијо 2 године професијонално у сељачким лигама. Кажем професионално јер су ме плаћали.
Postigao gol iz penala.Jednom.
Trenirao kick boks i boks nekih 5 godina. Tuko sam a i tukli su me. Smorilo me posle.
ја се тучем. мрско ми да качим слике, ај јебем по мало и на интернационалном нивоу.
Pffff,imam bre uspeha vise od Djokovica! :P
4 puta izgubio u finalu skolskih turnira u malom fudbalu,2 puta u osnovnoj,2 u srednjoj.
Jebi ga,drugo mesto je drugo mesto! :P
Bavio se rukometom 7 godina,bio pozivan u reprezentaciju Srbije,,bio medju 3 najbolja golmana za 88,87,86 godiste,branio za 2 godista iznad mene,osvajao neke turnire,izgubio u polufinalu prvenstva Srbije.
U plivanju bio grupi za takmicenje,pa pocelo bombardovanje,pa prestao.
I za kraj,fudbalica. Igrao u Sindji godinu ipo,bio rezerva,dao 2 gola na jednoj prijateljskoj i promasio 1 na 1 .Sad se vracam na fudbalski teren,i nadam se da cete me gledati u Premier ligi za koju godinu!
Medalja ka ćevapa u lepinji
Košarka - ništa.
Fudbal - branio za Sinđu na 10 treninga. Otišao na trening Trudbenika i nikad se više nisam vratio. Igram i dalje rekreativno u SC Olimp, kad se skupimo. Najčešće sam golman ili krilo. Branim kao Horhe Kampos, a driblam kao Dejo. Iako sam dešnjak pucam super levom, i ponosim se time!
Stoni tenis - probao ali ništa.
Borilački sportovi - Aikido godinu i po, pa prestao.
A što ste se večeras uhvatili za sport?