Prijava

Kurde, mnogo smo zaostali po tom striptiznom pitanju. Njeno dete se sa mojom decom slatko igralo, najčešće u našem stanu.

Imam još jedan slučaj. Komšija do nas (opet stari kraj) je bio malo čudan, vremenom sve čudniji dok na kraju nije spao na obroke iz kontejnera. Inače, obrazovan čovek sa manirima pravog gospodina.
Uredno je, na svakih mesec-dva, dolazio da telefonira. Da nije bilo ultraklošarskog neprijatnog mirisa, te posete bi bile veoma prijatne.
Jednom me pozvao da mu nešto pomognem. Zapanjila sam se da u njegovom stanu ima oko 0.5-1m đubreta na podu i zato mu plafon "nizak" do te mere da mora čovek da se sagne.
Umro je jedne zime. Prehladio se. Bilo je banalno (kao povod) ali ko zna kako mu je organizam bio iscrpljen. Bili smo na sahrani i zapanjila sam se ko mu je sve bio rod ili prijatelj.
Čovek ne može ni da zamisli kakav život je imao pre nego što je sve krenulo nizbrdo.

Nažalost, desilo se i da je jedna baka umrla u stanu. Kad je počelo da se "oseća", svi su tražili neku uginulu životinju po podrumu, skloništu i sl.. Vrućine su bile nesnosne. Na kraju su policija i vatrogasci obavili svoj deo posla.
To se ponovilo još nekoliko puta. Delovalo je da su ti stari ljudi "bez kučeta i mačeta". Rodbina tih nesretnih starica se uredno pojavljivala tek kad se stan provetri, usledili bi majstori, potom podstanari...

Ispred našeg stana se (stari kraj, opet) desio pokušaj ubistva, potom se devojka tog izbodenog tipa otkačila i htela je da se ubije. Naravno, ja skočim da pozovem policiju, ali mi muž nije dao. Poslušala sam ga.
Nekoliko godina nakon toga, na slavi, 'ladno čujem detalje o tom događaju od strane tipa koji je nabado' tog nesretnika. Pitao me za zdravlje moje dece. Rekla sam mu da su dobro, na šta je on rekao da on ZNA da su "momci OK". Pitam odakle mu to, a on mi kaže da ništa "ne kupuju od njegovih".

U toku sređivanja stana (zamena ulaznih vrata i sl) se desilo da smo imali rupu na vratima (trajalo je to dan-dva, rupa oko 1-2cm).
Probudi me, u sred noći, miris duvana. Ustanem, sva zabrinuta da nisam otkačila, jer kod nas kade samo gosti. Tog dana ih nije bilo. Duvan smrdi. Evidentno. Taman pomislim da sam zaista luda, kad vidim da ulazi duvanski dim kroz tu rupu na vratima. Pogledam, dva lika stoje ispred vrata, šapuću, kikoću se i sav taj dim direkto u moj stan!!!

tako ti je, sele, kad živiš u pentagramu :)

Kad mi crni đav`li ne daju da se odselim, mađija je to, moja ti...

Na prvom spratu u ulazu, u stanu od 35-30 kvadrata, ranije živio srednjovječni polupani par zajedno sa 15ak (minimum!) mačaka. Bile neke gadne pizda im materina: kržljave, bijele sa crvenim očima. U par navrata sam nailazio kad su im otvorena ulazna vrata, unutra vrvi, a mokraća smrdi u kurac...Buraz jednom snimio komšinku kako pored prozora meditira uz gomilu upaljenih svijeća pored buljuka mačaka okolo. Sablasno. Viđao sam ih i kako ispred zgrade mame macu (svoju ili uličnu) koja se zavukla pod auto...Baš čudaci. Inače, oboje su bili fakultetski obrazovani ljudi, u tom periodu totalno prsli. Nju sam poznavao maltene čitav život, vazda je bila pomalo munjena...Ali kad joj se ovaj uselio, slupali su se u duetu profi. Najčudnije od svega mi je što je gospođa nakon njegovog odlaska postala skoro skroz normalna. Ovaj je, mislim, odveo mačke sa sobom. Nedavno je naprasno umrla, bio sam na sahrani...A taj tip mi je baš skoro bio stranka, savršeno priseban, profesionalan i učtiv čovjek. Ni traga onom manijaku što pjevuši, svađa se, smješka se sam sebi. Šta li se njima u tom periodu dešavalo, ko će znat...

Zbog toga sto ste svi napisali, nikad necu ziveti u zgradi. U srednjoj sam stanovao u kuci, sad na faksu isto. I boli me kurac.

ма ти си сама ЂАВАО!

Pa nemoj sad da otkrivaš moje pravo zanimanje, ja samo htjela dobrica, bar jedared, dispadnem!

Pogledam, dva lika stoje ispred vrata, šapuću, kikoću se i sav taj dim direkto u moj stan!!!

Hhahahahahah
Davno se nisam ovako lepo smejao

uh,bilo je raznih.
- dosta nevaspitane i raspuštene dece,o roditeljima onda bolje da ne pričamo.
jednom su u zgradi krenuli da pale sandučiće za poštu,drugi put su nekom liku stavili super lepak u ključaonicu,a ta mala koja je to radila je pevala na sav glas: "a kod tebe su još uvek moje gaćice!" (mala je bila prvi razred osnovne). jedno jutro se drala i dozivala majku,plakala,iskače majka na terasu,tek će mala:"ukrali mi mobilni!" kuka,zavija. majka tu u čudu,kako ,šta...
pa,mislim se,nenormalna ženo,kako kako?ko još daje detetu koje ide u prvi razred mobilni dok se igra u parkiću ispred zgrade?da neće možda da propusti neki "ivent" pa mora da bude u toku?
- jedna majka sa troje dece,ćaleta nikad nisam ni vidjala,ako ga je i bilo,ono,siromašni,uvek nekako gledali da pomognemo moji i ja,iako su imali ispade tipa-bacanje krompira kroz prozor sa trećeg sprata itd.no,jedno jutro vraća se moja majka s pijace i vidi njihovu mater ispred zgrade,kupila deci kifle,a ona stoji ispred ulaza i čeka da pojede burek,pa da deci odnese doručak.

možda ovo nije ludo-ludo,ali brate nenormalno je svakako.
ovog sam se prvo setila.biće još.

Zanimljiva tema, nadam se da necu dobiti ban zbog nekropostovanja lolo
elem, pre par dana umro komsija, bio je cudak ceo zivot. ziveo u prizemlju, ja sam ga video dva puta prosle godine samo. Pricali da nema nikoga samo brata koji ga povremeno obilazi. I juce, vracam se ja iz maksija, onako sa kesama i vidim TOG KOMSIJU KAKO JEBENO STOJI ISPRED VRATA. A par sekundi pre sam video umrlicu, on je! Sasr'o se ja, prolazim pored njega onako on stoji pusi, boli ga uvo. Dos'o ja kuci sav beo, ispricam kevi, ona crce od smeha, kaze to mu brat, sto puta mi rekla da ima brata al' ja nisam skapirao da su blizanci.

Imam primer jedne defke sa tim tripom Soad.

хаха шок.

иначе, ми у једном ту крајском дворишту имамо жену која нас већ годинама, али буквално можда и деценију, оптужује да палимо хемикалије и отрове, и која полива водом са 6. спрата неке четинаре који су удаљени 25 метара од места где ми обично блејимо.

ВИ ПАЛИТЕ ОТРОВЕ БАГРО!!!!!!1

A ja svojevremeno u mladosti ludosti zakačio par svojih umrlica, kakvu sam zbrku izazvao :). Istina nekoliko ih je prestalo da kontaktira sa mnom, kao, odjebi, ludače, neću da imam ništa s tobom. Sad to ne bih radio, nisam više toliko lud i mlad, a i prijatelji se teško stiču kad pređeš triespetu :)

Мој комшија убо рођеног брата ножем. Два пута. Овај изгубио слезину, мого думре.

Мени је неко од комшија пре пар недеља бацио прут обмотан црвеним концем. Консултовао сам све, укључујући и влашку популацију, нико не зна шта је.

To je poziv na parenje Care. Čuvaj se lololo

Ех кад бих знао која је

Meni su na selu ubacivali kroz prozor po dva smotuljka osmuđene sede i crne dlake, s komadićima životinjske kože, uvezane crnim koncem, a sa nekakvim biljem osušenim i osakaćenim i poprskanim nečim što bi mogla biti krv... Da nije to poziv na neki SM od sulude obožavateljke? Ili da vrebam babe, pa da im lomim kičme motikom? Moštanička magija, zajebano...

Da nije to poziv na neki SM od sulude obožavateljke? Ili da vrebam babe, pa da im lomim kičme motikom?

Зашто не оба?