Osoba koju bi najradije upoznao sa Vuke i zašto?

1. Jok, sa Vidikovca :DD

ma jok padinska skela

2. Па ниси морао ни да пишеш то.

Како нисам? Ено питања у наслову теме. Волим одговорити када ме нешто фино питају :)

3. Хахахаха, па добро знам, него, ако већ нећеш никога, прескочиш тему, ко јебе нас дебиле ;))))

4. Ozbiljno sad.Upoznao sam dosta autora na ovim okupljanjima,bukvalno sve koji su mi bili kul.Sad ima jos par ljudi koje bih voleo da upoznam,ili cisto da im vidim lik,da skontam da li sam ih dobro zamisljao...

5. Хахахаха, па добро знам, него, ако већ нећеш никога, прескочиш тему, ко јебе нас дебиле ;))))

Па сви сте ми неки...дружељубиви :/ Не могу вас очима гледати. Нешто ме тера да кренем узводно, да пукнем контру :)

6. Ja mislim da ovom autoru Buksnetina sa TM, treba troja usta. Čovjek ovde kuca stalno i mnogo, a to uživo ne može sve da prođe kroz jedna usta.

7. Ја мислим да би ти требао да слушаш DubStep. o.O

8. Jok, ja slušam Cecu, kad pusti komšinica iznad :D

9. ЦЕЦО ИЗДРЖИ ПА ИХ ОПЕТ ПРЖИ!!!!!!11

10. Тема је прерасла у опасно чмарољубље. Не свиђа ми се то. :)

11. теби се се не свиђа чмарољубље, немогуће

12. Ја бих волео да упознам Najlon-kesa. Увек ми зафали 1.

13. Џафт, и најлон би тебе увек ми зафали један Џафтара

14. Ja bih voleo da upoznam, jedino ako ima neka dobra riba, pa da ugovorimo sastanak na nekom mračnom i zabačenom mestu. Šifra:spreman i na čmaroljublje.

15. upoznao bi jovicica i gm-a,jer bi imao o dosta tema da pricam sa njima,seljaka veseljaka,zato sto je zanimljiv coek i mesa je isto gotivan lik...

16. И онда шта, да се јебете?

Знам да би, најлонче, за џафтање је ипак потребан један добар Џафтара.

17. тако је видиш как све конташ

18. Ja bih da upoznam Najlon-kesu.

19. L, Urban Emo, Simulator, Mračni Osvetnik, Plastična Lutka i Registrovan U Katastru.

Extra likovi. Voleo bih da bacim koju s' njima.

20. Ти да знаш да ја највероватније долазим у НС половином јула, куцам ти на врата и захтевам емо цаве или Њању91. Слободно живи у убеђењу да ћеш ме искулирати.

Rekli o sajtu

Štek je dobro sakriveno mesto. Varijacija ima bezbroj: recimo štek-ocene su „isključivo dobre ocene koje se čuvaju za ‘ne daj Bože' situacije, odnosno period kada pljušte kečevi“, piše jedna vukajlijašica. Tako će iskusni školarac prećutati roditeljima da je dobio peticu, a to će im saopštiti tek kada dobije i nekog keca – da bi ublažio negativni efekat.

Deutsche Welle · 29. April 2011.